Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 20 April 2009 - 10:38 AM
Брани, и на мен тази най-много ми харесва.
А малката кукла я взеха в събота и вече е щастливо задомена софиянка и успешно изнудва стопаните си да я глезят:
http://forum.dog.bg/...4...20&start=20
Ние много се радваме за нея и в същото време малко тъгуваме. Важното е, че успяхме да я спасим. Когато я намерихме тя явно вече е умирала от глад. Пишем си и се чуваме по тел. всеки ден с осиновителите и.
А за трънчетата и клечките по Бенджи - е, доста трудоемко е, не знам докога ще издържа да го поддържам с тази козина, защото страшен грип ни събори всички и не ми оставаше време да спя, камо ли да го реша.
А малката кукла я взеха в събота и вече е щастливо задомена софиянка и успешно изнудва стопаните си да я глезят:
http://forum.dog.bg/...4...20&start=20
Ние много се радваме за нея и в същото време малко тъгуваме. Важното е, че успяхме да я спасим. Когато я намерихме тя явно вече е умирала от глад. Пишем си и се чуваме по тел. всеки ден с осиновителите и.
А за трънчетата и клечките по Бенджи - е, доста трудоемко е, не знам докога ще издържа да го поддържам с тази козина, защото страшен грип ни събори всички и не ми оставаше време да спя, камо ли да го реша.

Публикувано: 20 April 2009 - 09:25 PM
nat8, в Apr 18 2009, 05:44 PM, написа:
Sesili, адашът е много хубав, имам чувството, че все по-красив става. И все го хващаш в полет
.

Благодаря много за комплиментите.Адаша също не отстъпва по хубост

Публикувано: 22 April 2009 - 09:04 AM
Както що годе стана ясно бяхме на гости за празника при баба.Кара пътува за първи път с влак и беше много послушна.
Тук сме двете във влака.Малко неудобно беше за снимане ама все пак трябваше да се документира

Тука вече Кара беше свободна да си шари където си иска.Не беше разрешено единствено да тъпче градината и познайте къде обичаше да ходи....

Тука беше измита че беше цялата кална от ровенето в градината :)

Ако дядо разбере как белише асмите...малеее

Но важното е че нямаше ограничения от 4 стени а тичкаше наволя :)

Това беше нашето гостуване.Нямах много време за снимки от варденето на градината и асмичките
Тук сме двете във влака.Малко неудобно беше за снимане ама все пак трябваше да се документира

Тука вече Кара беше свободна да си шари където си иска.Не беше разрешено единствено да тъпче градината и познайте къде обичаше да ходи....

Тука беше измита че беше цялата кална от ровенето в градината :)

Ако дядо разбере как белише асмите...малеее

Но важното е че нямаше ограничения от 4 стени а тичкаше наволя :)

Това беше нашето гостуване.Нямах много време за снимки от варденето на градината и асмичките

Публикувано: 22 April 2009 - 07:53 PM
Ето го Бъди, първите снимки са от рождения му ден, на някой е с повод защото близо до нас имаше хора който пищяха да не ги ухапе, въпреки дългите ми обяснения не нищо няма да им направи, а последните са от преди 2 дена

а после дава лапичка на същите тези пищалки

а после дава лапичка на същите тези пищалки

Публикувано: 22 April 2009 - 08:44 PM
Ох,Рали,чак аз завидях на Кари за свободата.Сигурна съм,че се е чувствала повече от щастлива да тичка така на свобода.Много хубави снимки си й направила.
на Кари
Деси,Бъди още повече се е разхубавил.Муцунката му вече не изглежда така бебешка-голям мъж е.А тази снимка с вестника е направо страхотна.Много хубав момент си уловила.Много
на голямото момче от нас

Деси,Бъди още повече се е разхубавил.Муцунката му вече не изглежда така бебешка-голям мъж е.А тази снимка с вестника е направо страхотна.Много хубав момент си уловила.Много