Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 12 May 2009 - 09:11 PM
AliceCooper, в May 12 2009, 07:54 PM, написа:
Даааааааааа
многоо сте мили :) мерси, че дадохте снимката ;) разбрах, че е ваша :) това е най-сладкия кокер просто :) (кокерите са ми слабост
) наистина многоо благодаря :) и между другото кучетата ви са уникални Brani and Max !
Няма защо, радвам се, че ни харесваш диването :) но искам да те разочаровам - аз имам само едно куче :) за съжаление :)
Билянче, Саринка е сладуранка :) от толкова време не я бяхме виждали :) пусни още някоя снимчица.
Публикувано: 13 May 2009 - 12:13 PM
Нат, винаги като я острижа всички започват да я мислят за бебе, много е забавно, по улиците ме питат на колко месеца и аз - 7... години
Само една, защото нямам батерия на апарата, трябва да си купя нови а в момента малко уча
Само една, защото нямам батерия на апарата, трябва да си купя нови а в момента малко уча

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 13 May 2009 - 08:46 PM
Аааа, за съжаление не е госпожица. Имаше си мъж на младини, Фродо, но слава богу бебета не можаха да имат.
Ма вече има доста белички косъмчета по муцката, та отблизко не знам дали е младолика...
Ох, стига съм давала лош пример със офф-а
Ма вече има доста белички косъмчета по муцката, та отблизко не знам дали е младолика...
Ох, стига съм давала лош пример със офф-а

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 16 May 2009 - 01:42 PM
хайде и ние да се наредим до сладура Самър :) имам чувството,че всички кокерчета ги е заразило лятното настроение. толкова са се разхубавили :)
Иначе поразии правим всякакви - но пък и помагаме - носим ръкавиците на тате :) е не сме мн съгласни да му ги дадем, предпочитаме да ни гони и да ги дъвкаме, но какво да се прави, нужни са компромиси :)
Иначе поразии правим всякакви - но пък и помагаме - носим ръкавиците на тате :) е не сме мн съгласни да му ги дадем, предпочитаме да ни гони и да ги дъвкаме, но какво да се прави, нужни са компромиси :)

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +