Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 29 May 2009 - 09:53 PM
Благодаря ви :)
Снимам с никон д80 вече от няколко месеца.
Биляна, Саричка е очарователна с новата прическа!!! :) И как сладко се гушка...
Снимам с никон д80 вече от няколко месеца.
Биляна, Саричка е очарователна с новата прическа!!! :) И как сладко се гушка...
Публикувано: 30 May 2009 - 10:04 AM
Още доказателства, че кокерите са едни от най -красивите кучета, целувки на сладката Сара и пухкав Бенджи

Публикувано: 30 May 2009 - 06:01 PM
Много са сладки всичките, както винаги :) И аз ще кача малко снимки да видите как растем :) И една обща снимка която немога да опиша

Публикувано: 04 June 2009 - 03:32 PM
Големи бонбони са всички
Незнам дали съм ви слагала тази снимка.Това е кученцето на майка ми.Изпитва голям ужас от Кара,защото нали е много любопитна наща и види ли куче все едно вижда майка си.Та това е Шерка,неискаща да слезне от колата заради Кара,но постоянно я следеше с поглед и като се отдалечи от колата я лаеше.Абе бяха голями образи.

А тук Кара беше оставена в колата докато влезнем в един магазин,за не повече от 15 мин.
Пази колата.

Незнам дали съм ви слагала тази снимка.Това е кученцето на майка ми.Изпитва голям ужас от Кара,защото нали е много любопитна наща и види ли куче все едно вижда майка си.Та това е Шерка,неискаща да слезне от колата заради Кара,но постоянно я следеше с поглед и като се отдалечи от колата я лаеше.Абе бяха голями образи.

А тук Кара беше оставена в колата докато влезнем в един магазин,за не повече от 15 мин.