Малко снимки и от нас,че скоро не сте ни виждали
Фотогалерия на нашите сладури
Публикувано: 08 September 2009 - 03:39 PM
LOVE KOKER Тоби е много сладък
Tecmessa снимайте се сега защото то4но след два месеца вече въобще няма да можете да я снимате защото всички снимки ще бъдат размазани
idol ike страхотни са момчетата
толкова щастливи изглеждат на последната снимка
Tecmessa снимайте се сега защото то4но след два месеца вече въобще няма да можете да я снимате защото всички снимки ще бъдат размазани
idol ike страхотни са момчетата
Публикувано: 08 September 2009 - 03:49 PM
Еееееееее хора страшни снимки!!!
Супер са всичките.. idol ike.. момчетата са нвероятни.. много са готини на дивана, всеки се сгънал на кравайче в своята половинка..
Възхищавам се как им поддържате козината.. сигурно изисква мноого време и нерви!
Публикувано: 08 September 2009 - 05:44 PM
Много ми харесва цветът на Карамелка, Тоби е страшно сладък, а Айк и Зорро са направо разкошни
П.П idol ike, брат ми каза че е видял Питър Пан
П.П idol ike, брат ми каза че е видял Питър Пан
Публикувано: 08 September 2009 - 09:07 PM
desi_kz1, много се радвам! Последно разбрах, че го бяха подстригали много късо. Не съм го виждала от бебе. Дано да се засечете някой ден, а може и снимка заедно ще направите и да ни покажете!
Публикувано: 09 September 2009 - 09:08 PM
Снимките са мноого хубави, всички.
Но като гледам снимките Айк и Зорро ми става особено забавно - толкова са мили, кротки и красиви в статично положение, а когато са заснети в движение, създават впечатление на истински фурии - няма помен от кротките същества
Къде е истината? Сладури
Но като гледам снимките Айк и Зорро ми става особено забавно - толкова са мили, кротки и красиви в статично положение, а когато са заснети в движение, създават впечатление на истински фурии - няма помен от кротките същества

Публикувано: 10 September 2009 - 10:37 PM
Ехааа.. Томи е страхотен!! А аз си мислех, че Ира е като килимче, като легне.. хихихи
Между другото и аз имам подобна снимка, като последната.. Имаме същия стол (на който между другото кожата много бързо се скъса
) и Ира веднъж беше на него, но разликата е, че тя е седнала на снимката.. е и не изглежда така престижно като Томката..

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +