Хранене на кокера
Публикувано: 20 July 2008 - 09:39 PM
Публикувано: 20 July 2008 - 10:08 PM
Публикувано: 20 July 2008 - 10:24 PM
Публикувано: 20 July 2008 - 10:35 PM
ето я нашата храна
http://www.nutram.co...landradult.aspx
а като гледам това е вашето -
http://www.nutram.co.../_n_/puppy.aspx
преценете си, разпитайте, но ние да чукнем на дърво от както сме на тази храна, стомахчо не се бунтува.
Ако не я намирате,кажи аз да разпитам,защото не съм сигурна,ама мисля,че хората от които я взимам са директните вносители, или поне за нашия регион.защото като гледам сайтове с тази храна е доста по-скъпа. а и те ни правят малка отстъпка принципно. кажи ако имаш нужда да питам дали има във Варна. но мисля,че каквото и да избереш е по-добре от Педигри. аз направих така - взех първо един килограм и пробвах как върви. после взех два и когато видях,че е ок,тогава купих целия чувал. лош опит просто,защото първия дадох 40 лв и го подарихме половината (оказа се,че храната е мн зле, напа си беше вината де, но опитът учи)
Публикувано: 20 July 2008 - 10:44 PM
П.П. внимавай да не я объркаш с Нутра Нъгетс, много сходни са, но са различни!
Публикувано: 21 July 2008 - 07:09 AM
Публикувано: 21 July 2008 - 11:23 AM
Публикувано: 21 July 2008 - 11:32 AM
Брани е адски права за Педигрито, това за кокерите специално е храна боклук. Казвам го от личен опит, Сара ядеше гранули на Педигри като беше около годинка, направи жестока алергия към тази храна. Явно много кокери са чувствителни към тези химии, които слагат вътре.
После - Няма значение точно коя храна ще купите, казвала съм го много пъти. Всеки трябва сам за своето куче да открие от коя храна се чувства добре то. Има списък с марки храни премиум и супер премиум, на всяко куче различните храни от този списък се отразяват различно. Харесвате си някоя, която ви изнася финансово и я пробвате. Ако не се отрази добре - пробвате друга.
Сега за подобните имена - храните са Нутра Нъгетс - среден клас, Нутра Голд - висок клас, Нутрам - висок клас, всичките са хубави. Хранила съм Сара и с трите. Отразяват й се добре. Въпрос на избор е от финансова гледна точка какво ще ви изнася. Нутра Нъгетс е доста евтина, излиза по-евтина и от Педигрито. Нутра Голд-а е около 6 лв килото, Нутрам е съвсем малко по-скъпа /цените са на килограм от зоомагазин/. На чувал винаги излиза по-евтинко.
Освен тези храни има и още доста премиум марки, от които може да се избира. Въпрос на личен избор за всеки. ;)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 21 July 2008 - 01:49 PM
Публикувано: 21 July 2008 - 02:13 PM
Така е Брани, аз съм опитвала от всичко. Консерви, готвено, нисък клас гранули, по-висок, и сега най-висок. Смея да твърдя, че лично съм стигнала до най-доброто за ядене... но само за моето куче.

Nothing but the best is good enough!