Цитат
Защо не ги кажете направо? То детето поне ви слуша (отказа се от попарки и рязане на опашка вкъщи) ... то е ясно, че чак до онлайн търговия едва ли ще стигне, но поне ако знае 4-5 прилични марки да може да си купи 1 от магазина до тях.
Аз живея в Ямбол и тук например няма Nutram, Nutra Nuggets, Diamond, Chicopee ... (или поне преди месец нямаше; поръчах 15 кг и си имам засега). Роял Канин има на 2 места и май само аз си го купувах( и всеки следващ път цената беше с по левче, две отгоре - вероятно заради пътните) На другите места (поне 5-6 магазина) ми препоръчват храни за по 1.60/кг, по-скъпи марки нямали, защото никой няма да ги купува ...
Щом xrisi95 си е купила гранули за 3.40/кг, значи иска нещо подобно като цена ...
xrisi95, запиши си марките Nutram, Nutra Nuggets, Diamond, Chicopee, Purina Dog Chow на листче и като отидете в този магазин първо потърси от тях. vlado zoo и samotnata може да добавят и други. Искай храна за малко кученце ( кажи подрастащо, бебе), защото тя съдържа точно нещата, от които твоята Вики се нуждае сега докато расте. Ако има 2,3 от тях вече може да си избереш (според цената)Може да купите цяло чувалче - така ще сте сигурни какво точно купувате, храната ще е по-прясна ... и въпреки, че са доста пари на куп, едно чувалче ще ви стигне за много време. СЪщо цял чувал ще ви излезе по-евтино, от колкото ако купувате насипно.
НЕ слушайте продавачката, тя ще гледа да ви похвали нещо, от което тя има сметка. Например може да ви каже, че храната Х е много добра, а тя всъщност да не е, и никой да не купува от тази храна, но продавачката иска просто да си продаде стоката.