Публикувано: 29 April 2009 - 11:46 PM
Ок, пак ще минем на 4 пъти храна :)
Искам готвенко, че ми спестява малко парички, може би не е правилно. Папка с радост оризче, яде си и гранулките. Правя и една кафяна чаша ориз с 1 или 2 бутчета бяло месце, 1 път месечно, рядко се е случвало два пъти, пада се 2 или 3 дена по 1-2 порции на ден. Основното е гранула де.
От както гони 4 месеца и 5 кила грамажа ни се увеличи на 200 грама и отвреме на време си спестявам с оризче няколко левчета (angel). От гранулките съм много доволна попринцип :) папа ги лакомо, както казах много рядко изпуска (примерно след 3-4 часова разходка).
Конкретно нутрам, защото тази храна си бях избрала преди да я взема, стори ми се и добре финансово, само хубави отзиви за нея. За сега си държа на карокрок, но незнам до кога с тази криза (не е от най-слупите мисля, 7 лева килото излиза насипно).
Когато навремето исках да взема Нутрам и да започна с нея я имаше в един едиснстен магазин и то чувал 15 кила, тогава непослилно за мен. Никъде другаде я нямаше, затова реших карокрока, вета ни го препоръча, те разботят към тяхната вобра, или както се казваше.
Наскоро намерих нов зоомагазин, не от най-близките, малко по-далеч, където нутрама я има и за сега само го мисля. Още не съм тръгнала да я сменям, само го мисля... Оринтировъчно попитах. Ще видя в сайтовете за джуниъра на нутрам...