Хранене на кокера
Публикувано: 03 June 2009 - 08:18 PM

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 03 June 2009 - 08:59 PM
.
Публикувано: 03 June 2009 - 09:24 PM

Публикувано: 03 June 2009 - 09:56 PM
Публикувано: 03 June 2009 - 10:10 PM
Не е нужно да е грамадна разходка, ама поне 2-3 пъти пишкане и едно акане трябва да има в нея.

Публикувано: 04 July 2009 - 02:46 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 04 July 2009 - 08:27 PM
liubka, в Jul 4 2009, 03:46 PM, написа:
Аз съм взимала не ми харесаха, мазни, с някаква химия в тях... много изкуствени ми седяха.

Публикувано: 27 August 2009 - 01:54 PM
Публикувано: 27 August 2009 - 02:14 PM

Публикувано: 27 August 2009 - 02:26 PM
хубава храна сте избрали, висок клас. До тук добре.
Млякото, особено за бебета не е хубаво да се дава защото често предизвиква разтройство, а то е доста опасно за малки кученца. Ако искате да разнообразявате с нещо, то по-добре това нещо да е 100 грама варено месце, като го разделяте на 1-2 давания на малки хапки. Млякото носи повече вреди, отколкото ползи. Можете обаче понякога да давате лъжичка кисело мляко. Бульонче от варено месце с месце също може да давате понякога, но аз лично при кокерите /особено пилешки бульон/ имам лош опит с ужасна алергия и не препоръчвам.
Правите обаче една грешка. Давате на кучето да яде преди вас. Спрете и започнете да правите обратното. Кучето на мястото си, вие хапвате и чак тогава се слага на него.
Освен това си мисля, че на 2 месеца кучето трябва да яде 4 пъти, по-добре е за него. Давайте му рано сутрин, в 6 да речем, преди да излезете, след като се приберете /задължително след като е поиграло, а не преди това/ и вечерта след като вечеряте вие.
sunlight_bg, а ще споделите ли какви са проблемите с изхождането, които споменавате?

Публикувано: 28 August 2009 - 09:36 AM

А вареното месце може да се превърне в чудесна награда при игрите.
Ще си позволя да дам един съвет - четох някъде из темата, че в някакъв случай в магазина нямало от определената за любимеца храна, наложило се да се вземе друга... Вчера трябваше да взема от доставчик 3 кг от нашата, въпреки това купих един пакет от 800 гр да има, да си стои затворен. Е, поради причини, нямащи отношение към темата, доставчикът не дойде и сутринта отворих "резервния" пакет. Днес смятам да взема нова резерва и ми се струва добра идея винаги да имаме някой скрит неотворен запас, който периодично да сменяме с по-пресен, а животинчетата ни да не зависят от търговците.