ctefani, в 16 May 2012 - 08:14 AM, написа:
Ако някой храни с К-9 може ли да ми каже дали правилно съм си разчела таблицата на плика-от 10 до 15 кг. ако е кучето от 150 до 220г.дневно?аз сега му смесвам малко гранулки от новата храна и останалото от нутрата да не е рязка смяната и постепенно ще минем изцяло на К-9.Много трудно я намирам тази нутра,направо е изнервящо ,пък и той нещо се ослушваше с яденето та го строявахме ,а сега яде със страхотен апетит

даже се връща по три пъти да олиже купичката и да провери да не е останало нещо!!!
Аз давам К-9 от половин година и съм доволна от нея. давам различно и на двамата, не че имат кой знае колко голяма разлика в килограмите, по-скоро активността и все пак, че тя е женска. на Макс давам по около 180 грама, разделени на две хранения, на нея една идея по-малко, пак разделена на два пъти. Макс е на 5 години и половина и е около 15 кг. , Инди е на година и малко и е около 11-12 кг. лично аз гледам как хапват и колко са пълнички, ако постоянно остават в купата, намалям грамажа, ако прекалят с килцата - пак намалям. по мои наблюдения, всяка нова храна се хапва с повече кеф от старата. ние преди ядяхме Нутрам, при смяната беше голям ентусиазъм за К-9, сега вече не е така. с всичко се свиква. особено лятото пропускат редовно по някое хранене.