Хранене на кокера
Публикувано: 17 April 2012 - 04:43 PM
Много странна работа, днес видях една храна Runner, доста евтина 3 кг. - 12 лв., а пише 15% месо!?!?!?
Един цвят бяха гранулите - нямаше ги тия шаренките, характерни за ниския клас храна. Някой хранил ли е кокера си с такава храна????
Публикувано: 17 April 2012 - 05:19 PM
То на някои храни на чувалчето пише и 100% месо, ама то всъщност това значи 100% от ВЛОЖЕНОТО месо е месо. Тая храна си е нискокачествена и това, че няма шаренко хич не значи, че е хубава.
Не се подлъгвай по маркетинг.
Не се подлъгвай по маркетинг.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 24 April 2012 - 09:00 PM
Аз да питам - може ли да й стане нещо от обелки на краставица? Правех салатата и тя се навряла в коша, изяла всички обелки от краставиците...
Нито съм чула плика на коша, нито нищо...
Публикувано: 16 May 2012 - 10:14 AM
Ако някой храни с К-9 може ли да ми каже дали правилно съм си разчела таблицата на плика-от 10 до 15 кг. ако е кучето от 150 до 220г.дневно?аз сега му смесвам малко гранулки от новата храна и останалото от нутрата да не е рязка смяната и постепенно ще минем изцяло на К-9.Много трудно я намирам тази нутра,направо е изнервящо ,пък и той нещо се ослушваше с яденето та го строявахме ,а сега яде със страхотен апетит
даже се връща по три пъти да олиже купичката и да провери да не е останало нещо!!!
Публикувано: 16 May 2012 - 02:29 PM
А тя нашата Нутрата я ядеше в началото с голям апетит, после не я искаше, та ядеше по има-няма 50 гр. на ядене...
И й вдигах купичката, та чак в последно време започна да яде нормално. Иначе апетит си имаше, просто не искаше гранулите.
Публикувано: 16 May 2012 - 07:10 PM
Здравейте :) След няколко дни в нас ще пристигне един сладур.Двумесечно кокерче,което чакаме с голямо нетърпение и любов.Искам да ви попитам,ако можете да ми препоръчате най-добрата храничка за бебета кучета.То вече е захранено,но незнам с какво точно да продължа да го храня.Мислех да купя Royal за бебета,мислите ли че е подходяща? Благодаря предварително
Публикувано: 16 May 2012 - 07:13 PM
Може би можехте да прочетете из темата, вече сме обсъждали почти всички храни и кои са по-подходящи за кокери и кои не.
Рояла установихме, че не е много подходяща за кокери.
Аз лично препоръчвам Eukanuba, видът, който трябва да търсите е Puppy medium.
Добре дошли при приятелите на кокерите.
Рояла установихме, че не е много подходяща за кокери.
Аз лично препоръчвам Eukanuba, видът, който трябва да търсите е Puppy medium.
Добре дошли при приятелите на кокерите.

Публикувано: 20 June 2012 - 07:50 AM
Еми няма как да си обясните - не сте лекар. Те за това са учили. И затова ви казах да заведете кучето на лекар. Възрастта предполага много неща. Може просто да е погълнал нещо, а може и да е симптом на много тежко заболяване. Не ми е ясно защо още не сте го завели, поне птеглед да му направят?

Публикувано: 26 June 2012 - 03:42 PM
ctefani, в 16 May 2012 - 08:14 AM, написа:
Ако някой храни с К-9 може ли да ми каже дали правилно съм си разчела таблицата на плика-от 10 до 15 кг. ако е кучето от 150 до 220г.дневно?аз сега му смесвам малко гранулки от новата храна и останалото от нутрата да не е рязка смяната и постепенно ще минем изцяло на К-9.Много трудно я намирам тази нутра,направо е изнервящо ,пък и той нещо се ослушваше с яденето та го строявахме ,а сега яде със страхотен апетит
даже се връща по три пъти да олиже купичката и да провери да не е останало нещо!!!
Аз давам К-9 от половин година и съм доволна от нея. давам различно и на двамата, не че имат кой знае колко голяма разлика в килограмите, по-скоро активността и все пак, че тя е женска. на Макс давам по около 180 грама, разделени на две хранения, на нея една идея по-малко, пак разделена на два пъти. Макс е на 5 години и половина и е около 15 кг. , Инди е на година и малко и е около 11-12 кг. лично аз гледам как хапват и колко са пълнички, ако постоянно остават в купата, намалям грамажа, ако прекалят с килцата - пак намалям. по мои наблюдения, всяка нова храна се хапва с повече кеф от старата. ние преди ядяхме Нутрам, при смяната беше голям ентусиазъм за К-9, сега вече не е така. с всичко се свиква. особено лятото пропускат редовно по някое хранене.

Вход

Горе
Цитиране +