Хранене на кокера
Публикувано: 29 August 2008 - 07:41 PM
Кажете как да обясня на майка ми, че кучето НЕ ТРЯБВА да яде кокали и това не е полезно за храносмилателната му система, както твърди тя. Ей сега му сложи в паничката кожа от пилето, защото то било куче и трябвало да си хапне мръвка :rolleyes: И каза "По-нататък и от кокали ще има нужда, така че не ми говори глупости. Ти къде си виждала куче да не яде кокали?" :rolleyes:
:'( :'( :'(
:'( :'( :'(
Публикувано: 29 August 2008 - 08:15 PM
Същото мога да цитирам и аз, само че и от майка ми и от баща ми. Останаха тая вечер кокали и той вика "Е сега това що не му го дадеш?" и мама беше готова. Ако не се бях развикала аз, заедно с кожичката и кокалите щяха да са в паничката му, защото били "полезни за храносмилателната система".
Публикувано: 29 August 2008 - 08:17 PM
Майка ми е същата ама аз имам котка.Веднъж ме издебна и и сложи кокали, ма котката ми умна :P и не ги изяде.
Публикувано: 29 August 2008 - 08:40 PM
Това не е смешно! а много сериозно "провинение" от страна на родителите и пълна бзотговорност. все пак кучетата са ваши, борете се за най-доброто за тях. знам от личен опит,че с родител трудно се излиза на глава, но вие не се отказвайте. това са хора, които са гледали различни кучета, по различно време с различен манталитет. борете за зачитане на вашето мнение!