Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 18 November 2011 - 09:03 PM
Днес най-изненадващо, леко привечер ме изненадоха приятно собствениците на Авитохол!Видяхме се, направих няколко снимки които ще кача, макар че са лоши.
Искам да ви кажа, че Авитохол е единственото куче от кучило "А "на моя развъдник, което виждам на живо след като съм се разделил с тях.Не знам дали защото е мое производство, но на живо Авитохол ужасно много ми хареса, като структура, козина, уши, лапи, пигментация, походка и характер....Дали не пропуснах нещо...
Накратко мога да кажа - горд съм, че съм произвел такова куче, а собствениците обещаха на пролет да се появат на някоя изложба.
Искам да ви кажа, че Авитохол е единственото куче от кучило "А "на моя развъдник, което виждам на живо след като съм се разделил с тях.Не знам дали защото е мое производство, но на живо Авитохол ужасно много ми хареса, като структура, козина, уши, лапи, пигментация, походка и характер....Дали не пропуснах нещо...

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 19 November 2011 - 10:54 AM
Торнадо, снимките са мега маняшки! Хахахах
Но иначе Авитохол е пичага, по снимките дето си ми пращал съдя! Качи и на Ангелчо джуниър да порадват окото на съфорумците!
Чакам развъдчицата Ане от Франция да прати снимки на брата на Дончо дето е в Словения/Словакия, вече не съм сигурна и аз къде го бяха заточили него, да направя сравнение!
А иначе изложбата в Унгария много ни призова, ама сега просто нямаме възможност, но доста се двуумяхме, най-вече заради прасето, то се знае! :)
Аури се разгони пак в сряда, така че за следващата изложба ще сме аут....новия сезон от догодина ще прегърнем, надявам се да пуснем и Дончо вече.Той е 25 кг, Аури е 26, но Дончо е доста по-висок от нея вече....тоя няма ли да се спира да расте хахаха...преди малко го мерихме 52см е в холката урода неземен
Но иначе Авитохол е пичага, по снимките дето си ми пращал съдя! Качи и на Ангелчо джуниър да порадват окото на съфорумците!
Чакам развъдчицата Ане от Франция да прати снимки на брата на Дончо дето е в Словения/Словакия, вече не съм сигурна и аз къде го бяха заточили него, да направя сравнение!

А иначе изложбата в Унгария много ни призова, ама сега просто нямаме възможност, но доста се двуумяхме, най-вече заради прасето, то се знае! :)
Аури се разгони пак в сряда, така че за следващата изложба ще сме аут....новия сезон от догодина ще прегърнем, надявам се да пуснем и Дончо вече.Той е 25 кг, Аури е 26, но Дончо е доста по-висок от нея вече....тоя няма ли да се спира да расте хахаха...преди малко го мерихме 52см е в холката урода неземен

Публикувано: 19 November 2011 - 04:19 PM
Дончо много сериозен на тази снимка!Растежа му сега ще се успокои в тази възраст и полека ще достигне горната граница на стандарта, който е 56см.
Имам нова снимка на Ангелчо, за съжаление е седнал, но такава са ми пратили, качвам я, също бих казал, че изглежда добре
Имам нова снимка на Ангелчо, за съжаление е седнал, но такава са ми пратили, качвам я, също бих казал, че изглежда добре

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 23 December 2011 - 09:56 PM
Още не се е оправил на 100%. Първите дни бяха ужасни найстина. Бяха се събрали около 25-6 часа в който той не беше пишкал заради фунията. Тя му пречеше за абсолютно всичко. Не можеше да върви нормално, трябваше да му даваме вода и храна защото не можеше да се навежда... едва едва вървеше и се блъскаше навсякъде, но сега е добре. Жалко че преди седмица се получи друг инцидент - тъпият ми дядо го удари и му счупи кучешкият зъб и трябваше да ходим и него да правим...
Публикувано: 15 January 2012 - 05:16 PM
Забравих да напиша в говорилнята, че имаме и често срещан дефект - пигментация на езичето, честно казано не ме притеснява, а и е много красиво.
Скоро може и да кача снимки от фотоапарата.

Ако искаш ИСТИНСКИ приятел - вземи си КУЧЕ!
Публикувано: 25 January 2012 - 05:33 PM
Поиграх си и направих един колаж на Maкaя.
Но все пак на нито една снимка не изглежда както на живо, което много ме дразни, както виждате от светлината и светкавицата е доста различна на някои снимки.
Все още нямам възможност да кача снимки от фотоапарата, защото нямам кабел... а те са доста по-нормални, но все пак и това е нещо. Искам и хубаво клипче да и направя, нямам търпение да почнем да излизаме навън и да се снимаме.

Ако искаш ИСТИНСКИ приятел - вземи си КУЧЕ!