Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 25 January 2012 - 07:04 PM
Благодаря, Lexus, като почнем да излизаме и се организира мечешка среща, сме там! 
П.п: Качавайте снимки на мечетата, искам да им се радвам и не само аз, сигурна съм!
П.п: Качавайте снимки на мечетата, искам да им се радвам и не само аз, сигурна съм!

Ако искаш ИСТИНСКИ приятел - вземи си КУЧЕ!
Публикувано: 26 January 2012 - 07:19 PM
Страхотни са мечките в снега! Съжалявам, че моята е още малка и не мога да я изведа, иначе щяхме да сме цял ден навън! Ех, така ви завиждам благородно!
Дано да има още много сняг, мечките и ние покрай тях да се радваме и качвайте снимки, че ми пълнят душата!

Публикувано: 28 January 2012 - 03:53 PM
Съжалявам, че слагам пост след пост, но не мога да редактирам предишния.
Eто още две снимки от нас! На първата тъкмо сме се разсънили, докато ни гушкат, а на втората гледаме доста странно.
Много е забавно това същество, така ме разсмива винаги!
Eто още две снимки от нас! На първата тъкмо сме се разсънили, докато ни гушкат, а на втората гледаме доста странно.

Публикувано: 06 February 2012 - 10:17 AM
Драгомирче , Аури също много обича котки и катерици! Като мине някоя по двора и откача. Почва се едно подскачане, скимтене. Има една черна котка , много подло същество...застава извън двора до оградата, така че Аури да не може да я достигне и почва да се разхожда с вдигната опашка, да мърка и да я предизвиква. Аури се побърква!Имаме си и катерица, също и едно пороподобно- май е белка , също и таралежи.
И за да не спамя фотогалерията , пускам една много сладка снимка на сетричките на Дончо , които останаха в развъдника
И за да не спамя фотогалерията , пускам една много сладка снимка на сетричките на Дончо , които останаха в развъдника
Публикувано: 06 February 2012 - 06:37 PM
Чудесни снимки сте качили всички!Аз нещо изоствам, но ще компенсирам някой ден със снимки на Бранимирка поне:)
Лексус с две кучета е по-лесно, защото докато те си играят, ти си вършиш своята работа!Е де да беше точно така, но гледам да ви дам кураж.Не е лесно с две кучета, вече от 3 нагоре няма значение три ли са шест ли са все тая е.
Драгомира, много готини снимки на Барон с това коте!
Аурелия прилича на Лаурентина по скимтенето под оградите и разхождащите се котки, Торнадо котка да се блъсне в него няма да я отрази, никакъв интерес! :)
Лексус с две кучета е по-лесно, защото докато те си играят, ти си вършиш своята работа!Е де да беше точно така, но гледам да ви дам кураж.Не е лесно с две кучета, вече от 3 нагоре няма значение три ли са шест ли са все тая е.
Драгомира, много готини снимки на Барон с това коте!
Аурелия прилича на Лаурентина по скимтенето под оградите и разхождащите се котки, Торнадо котка да се блъсне в него няма да я отрази, никакъв интерес! :)

www.chowchowbg.com
Kennel "Realnature", FCI 53/07
Публикувано: 06 February 2012 - 07:23 PM
Той е толкова мил, много им се радва на котенцата, убий ме, не знам защо! хахаха Като види някоя и направо откача... Преследва ги, иска да си играе с тях, а те все му бягат.А бе, Еленке, да не би с Ауринката да имат някаква родствена връзка?!

Вход

Горе
Цитиране +