Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 10 March 2012 - 02:37 PM
ЯЯЯ каква голяма кифличка станала
и кака умно гледа
Публикувано: 01 April 2012 - 03:24 PM
Ние пък си намерихме приятелче чау-чау в парка до нас и се разхождаме заедно. Друг е въпросът, че той май не е много заинтересован от бебета!
Иначе Maкaя не обича да си играе с кученцата и да я закачат други хора. Каквото и кажа е закон за нея, но другите и поименно да я викат не се обръща, понякога имам чувството, че си мислят, че тя просто не си знае името, чак ми става неудобно.
Все засичам хора с чаувци по улиците и ги гоня да си говорим.
И забелязвам, че и техните не са никак общителни, много са недоверчиви и дистанцирани. Не съм и очаквала да имат харектера на голдън, но...
Всеки ден се влюбвам все повече в тези невероятни същества! Ето малко снимчици и от нас, мноооого сме пораснали!

Ако искаш ИСТИНСКИ приятел - вземи си КУЧЕ!
Публикувано: 17 April 2012 - 05:12 PM
Публикувано: 18 April 2012 - 02:22 PM
Киси с одялцето, даже няма два месеца. А другите, по на 2 месеца и половина. Не съм ги снимала скоро. Просто имам поне още към 500 снимки от тази възраст. А като да ги снимам те ме ядат
Публикувано: 19 April 2012 - 12:59 AM
sara92, в 18 April 2012 - 07:11 PM, написа:
Много ти благодаря. В събота, ако дойдеш, че видиш две от моите. Едното бебе и Фей. Другите си остават в София да пазят къщата
ralinka123, добре дошла. Да сте живи и здрави. Разкажи нещо за твоята сладурка в Говорилнята.

Вход

Горе
Цитиране +