и кака умно гледа
 и кака умно гледа 

Публикувано: 10 March 2012 - 02:37 PM
 и кака умно гледа
 и кака умно гледа 

Публикувано: 01 April 2012 - 03:24 PM
 Иначе Maкaя не обича да си играе с кученцата и да я закачат други хора. Каквото и кажа е закон за нея, но другите и поименно да я викат не се обръща, понякога имам чувството, че си мислят, че тя просто не си знае името, чак ми става неудобно.
 Иначе Maкaя не обича да си играе с кученцата и да я закачат други хора. Каквото и кажа е закон за нея, но другите и поименно да я викат не се обръща, понякога имам чувството, че си мислят, че тя просто не си знае името, чак ми става неудобно.  Все засичам хора с чаувци по улиците и ги гоня да си говорим.
  Все засичам хора с чаувци по улиците и ги гоня да си говорим.  И забелязвам, че и техните не са никак общителни, много са недоверчиви  и дистанцирани. Не съм и очаквала да имат харектера на голдън, но...
 И забелязвам, че и техните не са никак общителни, много са недоверчиви  и дистанцирани. Не съм и очаквала да имат харектера на голдън, но...  Всеки ден се влюбвам все повече в тези невероятни същества! Ето малко снимчици и от нас, мноооого сме пораснали!
 Всеки ден се влюбвам все повече в тези невероятни същества! Ето малко снимчици и от нас, мноооого сме пораснали!  

Публикувано: 17 April 2012 - 05:12 PM

Публикувано: 18 April 2012 - 02:22 PM

Публикувано: 19 April 2012 - 12:59 AM
 sara92, в 18 April 2012 - 07:11 PM, написа:
sara92, в 18 April 2012 - 07:11 PM, написа:
 Много красиви мечета, направо като пухени играчки! Да са много здравички и игриви.
Много красиви мечета, направо като пухени играчки! Да са много здравички и игриви.
 .Майтапя се, Киси още няма трета ваксина. В събота ако всичко е наред, ще я бием.И после, хоп на вън
.Майтапя се, Киси още няма трета ваксина. В събота ако всичко е наред, ще я бием.И после, хоп на вън