Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 05 October 2012 - 09:03 AM

Публикувано: 08 November 2012 - 11:13 AM
Toto_loto
Здравейте, кученцето ви е много симпатично, но не е чау-чау, а е мелезче, не ми се сърдете. Добре дошъл - да ви е жив и здрав вашия пух, няма да ви оставим без помощ, съвет и подкрепа:-)))) Стига да ги искате де:-)))
Здравейте, кученцето ви е много симпатично, но не е чау-чау, а е мелезче, не ми се сърдете. Добре дошъл - да ви е жив и здрав вашия пух, няма да ви оставим без помощ, съвет и подкрепа:-)))) Стига да ги искате де:-)))

Чау - кучето, близнало небето...
Публикувано: 08 November 2012 - 02:48 PM
Ами не се обиждам, може да ви се вижда така от самите снимки! Водил съм го на няколко места и казват, че е доста добър представител на породата. В началото и аз имах подобни съмнения, но след като го огледаха няколко ветеринари, включително и главния ветеринар на зоологическата в София и казах, че е чау и се успокоих, но сега вие като казвате че не е и вече не знам какво да мисля :(
Но все пак каквото и да е ние си го обичаме :)
Поздрави
А и уж видях и двамата родители, майката беше с леко по дълга муцунка от нормално но не беше голяма драма. А пък и имам едни приятели които взеха йорки от майка и баща шампиони, но на едното малко му беше дефектна захапката(издължена) така че...никога не знаеш какво ще излезне, дори и от Брат Пит и Анджелина :)
Поздрави
А и уж видях и двамата родители, майката беше с леко по дълга муцунка от нормално но не беше голяма драма. А пък и имам едни приятели които взеха йорки от майка и баща шампиони, но на едното малко му беше дефектна захапката(издължена) така че...никога не знаеш какво ще излезне, дори и от Брат Пит и Анджелина :)
Публикувано: 08 November 2012 - 04:11 PM
Toto_loto, в 08 November 2012 - 12:48 PM, написа:
Ами не се обиждам, може да ви се вижда така от самите снимки! Водил съм го на няколко места и казват, че е доста добър представител на породата. В началото и аз имах подобни съмнения, но след като го огледаха няколко ветеринари, включително и главния ветеринар на зоологическата в София и казах, че е чау и се успокоих, но сега вие като казвате че не е и вече не знам какво да мисля :(
Поздрави
Поздрави
Там, където са ви казали че кучето е добър представител на породата си са ви излъгали. Най-вероятно заради собствената си неграмотност:-)))
В София сте, така ли? Чудесно, на 17-ти този месец ще има специалка на породата, можете да я посетите и да поискате експертна оценка срещу заплащане от съдия, който ще съди цялата изложба. Не знам защо ветеринар от ЗОО-то ви е излъгал - явно защото кучето ви има син език - повечето мелези от скачка с чау имат син език, но кучето ви не е чау-чау. С тези клепнали дълги уши просто няма как да е.
Не се сърдете и не се притеснявайте, и моето куче не чау, а е обикновено породоподобно, но си го обичам:-))) Дълги години заедно с вашият пух ви пожелавам)))Голяма работа като не е чау, нали пак е куче и от снимките личи че го обгрижвате с любов:-))) В крайна сметка това е най-важното. И за нас, и за тях.

Публикувано: 09 November 2012 - 08:43 AM
Toto_loto
Разбира се че трябва да се с кученцето стига да имате всичките ваксини и да е минала карантината. Но можете да дойдете и ей така, като зрител, няма проблем.
Разбира се че трябва да се с кученцето стига да имате всичките ваксини и да е минала карантината. Но можете да дойдете и ей така, като зрител, няма проблем.
IA---, в 26 June 2012 - 01:08 PM, написа:
Национален Чау Чау Клуб-България ви кани на първата ни клубна изложба!!
дата: 17.11.2012
Място: София
Съдия: г-н Кристиан Kaст
Ранг: CAC изложба
Ние ще се радваме да ви видим там!
В същия уикенд има 2xCACIB изложби в София, на която можете да участвате и да станете Български Шампион!
Такси:
За чуждестранните изложители:
25 евро за класовете бебе, подрастващи и ветеран
30 евро за всеки друг клас
За българските изложители, членове на Национален Чау Чау Клуб-България
25лв. за класовете бебе, подрастващи и ветеран
30 лв. за всеки друг клас
Начин на плащане: чрез банковата сметка на клуба или в деня на изложбата.
*В изложбата могат да участват само кучета с валидно родословие*
дата: 17.11.2012
Място: София
Съдия: г-н Кристиан Kaст
Ранг: CAC изложба
Ние ще се радваме да ви видим там!
В същия уикенд има 2xCACIB изложби в София, на която можете да участвате и да станете Български Шампион!
Такси:
За чуждестранните изложители:
25 евро за класовете бебе, подрастващи и ветеран
30 евро за всеки друг клас
За българските изложители, членове на Национален Чау Чау Клуб-България
25лв. за класовете бебе, подрастващи и ветеран
30 лв. за всеки друг клас
Начин на плащане: чрез банковата сметка на клуба или в деня на изложбата.
*В изложбата могат да участват само кучета с валидно родословие*

Публикувано: 23 November 2012 - 02:10 PM
И ние да се покажем вече, макар, че за огромно щастие на негово величество Нерон и мой срам, е лишен от баня и гребен от доооста дълго време :) ...и искам да отбележа, разглейждайки снимките на останалите членове, че просто, толкова много красоти, не бях виждала - наистина уникални мечоци имате