Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 12 July 2008 - 03:22 PM
Много са сладки дребосъците и растат с часове.Кафявото ми е фаворит мъжкото.
А относно Циговчарк не са оправили Панорамата,нооо за сметка на това къщите,вилите и въобще всичко друго е невероятно.Едно истински красиво място за почивка особено за хора които са с кученца.
Мъжкото чау-чау и аз го видях,ако е същото беше кафяво и беше "отседнало" до нас.
Доста офтопик по темата,но да кажа,че наистина ако имате свободни дни си заслужава да отидете с мечетата там,не е такава горещина ... водата е кристално чиста и мечките се чувстват супер :blink:
А относно Циговчарк не са оправили Панорамата,нооо за сметка на това къщите,вилите и въобще всичко друго е невероятно.Едно истински красиво място за почивка особено за хора които са с кученца.
Мъжкото чау-чау и аз го видях,ако е същото беше кафяво и беше "отседнало" до нас.
Доста офтопик по темата,но да кажа,че наистина ако имате свободни дни си заслужава да отидете с мечетата там,не е такава горещина ... водата е кристално чиста и мечките се чувстват супер :blink:

Публикувано: 15 July 2008 - 02:29 PM
deni69,нямате представа каква радост ме обзе като видях снимките на Макс.тоя пакостник с биберона.ще го изям,станал е разкошен.по мои прогнози моята Киара ще прилича на майка си Симба,но в тази и възраст е копие на Макс,да не говорим че е с нрав на мъжко куче-буйна,хапеща и с една бойна стойка..опасна е.
а моите непослушковци лапкат здраво и те бързат да порастнат.
ето снимка на Киара.якичка е,нали?
а моите непослушковци лапкат здраво и те бързат да порастнат.
ето снимка на Киара.якичка е,нали?
Публикувано: 15 July 2008 - 02:33 PM
сега като се загледах май Макс ще прилича изключително много на баща си Фродо,в погледа има общо.
пак ще кажа -тия снимки направо ми оправиха настроението.супер весели са.да ви е жив и здрав.само това е важно.
deni69,вие също не скучаете като нас :yahoo:
ще се радвам да пускате по-честичко снимки.
пак ще кажа -тия снимки направо ми оправиха настроението.супер весели са.да ви е жив и здрав.само това е важно.
deni69,вие също не скучаете като нас :yahoo:
ще се радвам да пускате по-честичко снимки.
Публикувано: 15 July 2008 - 02:37 PM
За пръв път виждам куче с биберона ;D.Смях се от сърце.Снимката е достойна за фотоизложба :blink:
Публикувано: 15 July 2008 - 07:25 PM
Привет deni69,невероятни снимки!! :yahoo: :->) След напрежение и работа,това което виждам,направо разтоварва и те кара да се смееш от сърце,Макс е страхотен.Снимката трябва да я пуснете за участие във фотоконкурса за месеца.Немога да преценя нрава му,изглежда и сериозен и смешен,но майка му и баща му са невероятно спокойни и гальовни като характер.Дано Макс расте все така чаровен,здрав и красив.Хиляди целувки за милото ми мече. :->) :yahoo: :->) :wub: :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 16 July 2008 - 08:27 AM
Цитат
:yahoo: Кой е Макс?? ;)Мечетата са на 36 дни,под надзора на мама Сара :yahoo:
аз също бях за мечето вляво.другото незнам май е женско.това ще каже sara92.
батко Лъки расте,и той се е разбързал.това снимка като вече по-голям ли е?изглежда ми доста едър гуцлио.
ние с sara92,май сме си отглеждали прасенца..пък и породата знаете грухти доста често ;D ;D ;D
вижте как се възползват от поваления Ричи,Тайра и Роби :sos:
Публикувано: 16 July 2008 - 09:03 AM
deni69,gerry_22, :yahoo: прави сте мечето в ляво е Макс :yahoo: До него наистина е госпожица,казвахме и Джиджи,защото беше много красива,с много дълъг косъм и невероятно гальовна.Лъки на последната снимка от стр.17 е на 79 дни.
Ето разликата когато са били на 10-12 дни :P :yahoo: :P
Ето разликата когато са били на 10-12 дни :P :yahoo: :P
Публикувано: 17 July 2008 - 09:36 PM
леле,какво е това мечище,каква лапа само.страшен е Лъки.да расте все така едър,но и да е послушен. ;)честито тримесечие.
ето от нас най-уникалната снимка според мен:
малката Тайра се бори с Ричи(най-големия ни мечо)и после заплашително тича след него.а Ричи изглежда доста уплашен ;D ;D ;D
ето от нас най-уникалната снимка според мен:
малката Тайра се бори с Ричи(най-големия ни мечо)и после заплашително тича след него.а Ричи изглежда доста уплашен ;D ;D ;D