Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 25 October 2008 - 09:42 PM
Хората много често се бъркат черните чау със сини заради по светлите косми по опашката и "гащичките" най-често, както е при черната женска която е пуснала сесе ...
Аз специално нямам кой знае какви предпочитания за цвят,но към "тип" чау-чау определено и за това в случая казах,че кафявата сестричка от горните снимки ми допада повече ... иначе съм фен на синьото и то голям. :yahoo:
Ето снимки на две сини мечета

Мисля,че ясно се вижда разликата с черния цвят ... :blink:
Аз специално нямам кой знае какви предпочитания за цвят,но към "тип" чау-чау определено и за това в случая казах,че кафявата сестричка от горните снимки ми допада повече ... иначе съм фен на синьото и то голям. :yahoo:
Ето снимки на две сини мечета

Мисля,че ясно се вижда разликата с черния цвят ... :blink:

Публикувано: 25 October 2008 - 10:01 PM
Много са готини наистина,максимално се кефя на този цвят,но за съжаление много трудно може да се закупи такова кученце което в последствие да не излезне черно със сиви гащи и опашка ..
Сара,а какво стана с вашето синьо бебе продадохте ли го? Къде живее в момента,ако не те притеснява естествено да ми отговориш.
Питам главно от гледна точка на това,че ми е интересно да го видя на снимки вече отраснал,може би стопаните са ти пращали.Ако имаш желание сподели с нас.
Сара,а какво стана с вашето синьо бебе продадохте ли го? Къде живее в момента,ако не те притеснява естествено да ми отговориш.
Питам главно от гледна точка на това,че ми е интересно да го видя на снимки вече отраснал,може би стопаните са ти пращали.Ако имаш желание сподели с нас.

Публикувано: 25 October 2008 - 10:16 PM
Много ми е мъчно за синия, той отиде в Гърция, когато отидохме там на почивка, го потърсихме във вилата на морето, оказа се, че е върнат в Б-я защото не му понасял горещия климат. Тук как едни път не го засякохме, имам лошото предчувствие да не е продаден... и ние не знаем какво да мислим. Иначе който е държал в ръцете си черно и синьо мече знае за какво става въпрос... :->) Синьото е каприз на природата и не се забравя.... :->)
Публикувано: 25 October 2008 - 10:28 PM
Цитат
Много ми е мъчно за синия, той отиде в Гърция, когато отидохме там на почивка, го потърсихме във вилата на морето, оказа се, че е върнат в Б-я защото не му понасял горещия климат. Тук как едни път не го засякохме, имам лошото предчувствие да не е продаден... и ние не знаем какво да мислим. Иначе който е държал в ръцете си черно и синьо мече знае за какво става въпрос... :->) Синьото е каприз на природата и не се забравя.... :->)
Ако са го препродали тук което си е доста изкушаващо от гледна точка на цвета и цената която могат да му поискат,това е ужасно ....

Публикувано: 26 October 2008 - 09:43 AM
Стопаните са българи, с бизнес в Гърция, на него му беше отредено да живее там, при нас беше до последно за да му слагаме имунизациите и да свърши карантинния период за изнасяне. Те се връщат и тук, затова остава въпроса къде го гледат. Съгласна съм, че климата е ужасен за мече през лятото. Те са само на климатици.Не биха го продали за пари, имат неограничени възможности и децата бяха влюбени в него. Може да се разделят с него само от липса на време за гледане, не всеки който взима куче преценя, че това е отговорност и грижа. Кучето не е каприз или играчка това е първото което трябва да се пише когато някой взима куче!!!