Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 01 October 2008 - 09:03 AM
сесе,правилно си разбрала,беше весело и много разтоварващо.а за срещите ние ей така спонтанно го решихме.оказа,че и аз и Лили сме свободни,дори съвсем случайно се засякохме и тук във форума.даже ако стане традиция събота и неделя да се виждаме с кучовци на разходка би било чудесно.може да се разбираме и всеки пък да се увеличаваме :yahoo:..обаче Лили вече разбра моя страх от коли и ще трябва да търсим парк без движение.
стопаните на Роби пък ми пратиха други снимки от неговото гостуване вкъщи.ето вижте две от тях.Айра беше неотлъчно до него :P :P :P
стопаните на Роби пък ми пратиха други снимки от неговото гостуване вкъщи.ето вижте две от тях.Айра беше неотлъчно до него :P :P :P
Публикувано: 03 October 2008 - 02:18 PM
хм,явно днес само аз съм без работа.имах време да се поровя из хилядите ми снимки и открих тези на телефона си.честно,бях ги забравила,а си струва да се видят.
понеже с телефона качеството не е особено добро,моля да извините.снимани са набързо да не изтървеме момента.
това Киара и Айра седмица преди да отидем на море-средата на август.
п.п.просто незнам Айра как не се заклещи. ;D
понеже с телефона качеството не е особено добро,моля да извините.снимани са набързо да не изтървеме момента.
това Киара и Айра седмица преди да отидем на море-средата на август.
п.п.просто незнам Айра как не се заклещи. ;D
Публикувано: 06 October 2008 - 09:07 AM
Супер са двете :wub:.Симба ще види зор с тази луда щерка ;D
Публикувано: 07 October 2008 - 08:45 PM
ем да скоро е отбито от маика си.Първия ден се правихме на доста скромни но минаха 3 4 дена и почнахме да гризем чехлите събираме се с кучетата макар и да знаем 4е не е мноого добре ноо ..... .На 60 ден притеглихме ДиДи и тежахме 4кг :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: . Научихме се да даваме здрасти и почти да сядаме.Многу е интересна като се гледа в огледалото и се чуди кое е онуи грознуто на огледалото ;D ;D ;D