Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 27 February 2009 - 11:13 PM
nansi, в Feb 26 2009, 03:55 PM, написа:
Благодаря, вие също сте страхотни и следващото чау което ще имам може би ще е черно предполагам .Валя от черна майка и крем баща така ,че сигурно ще имаа поне едно черничко 

nansi Аз пък искам да имам като твоята сладурана. Това лято май пак ще ходя до Китай и нещо ми се върти в главата да си взема дирекно от там една красавица да си има компания ИЯ. Даже вече питах мои приятели :P
Публикувано: 28 February 2009 - 09:12 AM
Браво !потвърждават се моите наблюдения ,че веднъж докоснеш ли се до тази породаи става магия искаш още и още ,та те са толкова нежни ,мили и красиви.
Публикувано: 28 February 2009 - 11:26 AM
sara92 днес разглеждах назад във фотогалерия и твоят Лъки много ми хареса ,очертава се да стане прекрасен мъжкар. :) Пускай още снимки на твоите любимци .
Публикувано: 28 February 2009 - 07:26 PM

Браво!!!
Страхотни мечета

Диди&Ева
Публикувано: 04 March 2009 - 06:07 PM
невероятен баланс :P -Айра на ръба на подлакътника на дивана :lol:
nansi,както винаги сте възхитителни.
а този Гай ми прилича на Марко-таткото на едно от кучетата на БИЖУ,не се сещам кое точно,май беше на Белла.страхотен е.
п.п.лелееееее,сега я видях Ланди,няма такова куче да знаете.такова спане на възглавница по корем..........не знам какво да кажа :lol:
nansi,както винаги сте възхитителни.
а този Гай ми прилича на Марко-таткото на едно от кучетата на БИЖУ,не се сещам кое точно,май беше на Белла.страхотен е.
п.п.лелееееее,сега я видях Ланди,няма такова куче да знаете.такова спане на възглавница по корем..........не знам какво да кажа :lol: