sashe,Дидка е много сладко мече.направила си и много сполучливи снимки и се радвам,че така се забавлявате с други кучета на такава голяма полянка. :P
nelvit,благодаря ти за комплиментите. ^_^
Ох, разхубавили сте се още повече !!! :lol: Този Гай, както е написал пламиту е голям сладурчо :) !!! Лалди е голяма чаровница :P ! Sashe вие също не оставате назад / само ако може да снимате кучо от малко по- близичко, за да можем повечко да му се радваме. / !! Gerry_22 Айра е божествена ! Ох, и само как се крепи, кокто казваш ти невероятен баланс !! Много целувки на всички мечки !!! Ние скоро ще направим една фотосесийка и ще пуснем снимки !!!! :P :P :P
без да се обиждаш ,но Диди хич не ми харесва като бебе.определено е едно грозно патенце,което се е превърнало в красив лебед.
ХахХ няма какво да се обиждам.Била е грозничка не разбирах какво искаше да каже Бижу.Искам да чуя и неиния коментар за диди в момента.Утре ще кача нови снимки
Здравейте, казвам се Вилияна от Перущица,а това на снимката е моята красавица Джеси,която вече е на 6месеца,но нямам нейна снимка като по-голяма когато я снимам ще ги кача!
Е, sashe Диди вече е чудесна ! Аз мисля същото като Gerry_22 Дидка като малка не е била голяма сладурана за разлика от сега ! cece за твоята Ира просто нямам думи... Vivi_24 имате си голяма красавица !!!
Всяко едно мече и извън форума е добре дошло и ще се радваме да се запознаем.Които е свободен, всяка неделя нека се чакаме на паметника в морксата градина гр.Варна
sashe,страхотни снимки сте направили на Диди, не всички може да се разхождат зимата на морската ивица като вас!!! Трябва да стане през лятото отличен плувец и да не се страхува от водата!!!