Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 09 June 2008 - 10:15 PM
Лелее,мамини душички :wub: много сте хубави,видях ви и в другата темичка.Страхотни сте и растете с часове.
Гери,напротив Симба изглежда много сладка на снимката,просто леко е присвила очички. :wub:Да ти кажа честно за родила кучка изглежда перфектно. :wub:
Гери,напротив Симба изглежда много сладка на снимката,просто леко е присвила очички. :wub:Да ти кажа честно за родила кучка изглежда перфектно. :wub:

Публикувано: 11 June 2008 - 04:20 PM
Мамина душичка :wub: много е сладка,но не виждам къде ви е прическата :P
А иначе,Дии какво и е на очичките на Евка,така е излезнало на снимката или наистина и сълзят ми се струва?Да не би да имате същия проблем като Лиланди обръщане на мигла клепач?! :(
А иначе,Дии какво и е на очичките на Евка,така е излезнало на снимката или наистина и сълзят ми се струва?Да не би да имате същия проблем като Лиланди обръщане на мигла клепач?! :(

Публикувано: 12 June 2008 - 12:13 PM
:'(за мое огромно съжаление да от известно време и Евка е така преди нямаше никакви проблеми и изведнъж почнаха да й сълзят очичките то си се вижда че на едното й оченце мигличките долните са навътре и докторката каза че сега от топлото и прашно време започват да сълзят и на нея й предстои операция но аз направо изтръпвам като си помисля затова ми се ще Лиланди като има време да рзкаже всичко подробно

Диди&Ева
Публикувано: 12 June 2008 - 04:28 PM
Дии,съжалявам за Евка кофти се е получило :( надявам се всичко да мине успешно и при вас,за съжаление това е все по често срещано при нашата порода и шар пей доколкото съм запозната.
Видях друга снимка на Евка в темата за рождените дни на нашите любимци,наистина там изглежда страхотно и няма и признак,че би се появил подобен проблем. :(
Бързо оздравяване.
Ааа да не забравя,ама на вас почти не ви личи,че сте подстригвани ;D аз си мислех,че доста по късичко сте се подкастрили :o :wub:
Видях друга снимка на Евка в темата за рождените дни на нашите любимци,наистина там изглежда страхотно и няма и признак,че би се появил подобен проблем. :(
Бързо оздравяване.
Ааа да не забравя,ама на вас почти не ви личи,че сте подстригвани ;D аз си мислех,че доста по късичко сте се подкастрили :o :wub: