Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 21 July 2008 - 08:17 PM
Качвай снимките в data.bg от там със сигурност ще се заредят и става по бързо. ;)
Процедурата е същата влизаш в датата и кликаш горе на полето картинки

след това си качваш избраната снимка от твоя компютър в сайта и натискаш добави----->

И след това копираш кода тук в нашия форум,копираш този кодphpBB/IPB Оригинален размер ----->

п.п дала съм ти примерче със снимки,ако има нещо неясно попитай :blink:
Процедурата е същата влизаш в датата и кликаш горе на полето картинки

след това си качваш избраната снимка от твоя компютър в сайта и натискаш добави----->

И след това копираш кода тук в нашия форум,копираш този кодphpBB/IPB Оригинален размер ----->

п.п дала съм ти примерче със снимки,ако има нещо неясно попитай :blink:

Публикувано: 23 July 2008 - 07:50 AM
deni69,Макс е просто.....нямам дума да го кажа.божествено сладко малко кутре,особено на последната снимка-искам да го гушна и да не го пускам.Киара мисля че е същия тип муцунка,но Макс като мъжкар ще е по-главест.ние май ще вземем само Съни с нас на море.Симба си вече изграден характер,слуша и на наште ще им е лесно с нея,ама с тая лудетина Съни......ще се видят в приключение.
искам да видите какви красиви мъже си имам аз.
искам да видите какви красиви мъже си имам аз.
Публикувано: 23 July 2008 - 09:25 PM
Прекрасни са всички мечета,много хубави летни снимки сте направили,явно ваканцията се отразява благотворно и за тях :yahoo: :->)
Макс е невероятен,ще прилича на баща си. :->) Да е здравичък и винаги послушен.Целувки за красивото мече :wub: :->) :wub:
gerry,вие сте страхотни мили и красиви топки, :->)пожелавам на малките мечета най-добрите и грижовни стопани,а раздялата ще е тежка :'( Успех!!! :->) :wub:
Макс е невероятен,ще прилича на баща си. :->) Да е здравичък и винаги послушен.Целувки за красивото мече :wub: :->) :wub:
gerry,вие сте страхотни мили и красиви топки, :->)пожелавам на малките мечета най-добрите и грижовни стопани,а раздялата ще е тежка :'( Успех!!! :->) :wub: