Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 25 July 2008 - 12:15 PM
лили,страхотна е Ланди,страшна дунда.все така да сте.
ето ни и нас,ние също не сме в добра форма-отслабнали и изтощени,но пък за сметка на това се храниме добре и сме в много добро настроение.тук съм пуснала един бандит да цока,нашата мама все още има млекце.
ето ни и нас,ние също не сме в добра форма-отслабнали и изтощени,но пък за сметка на това се храниме добре и сме в много добро настроение.тук съм пуснала един бандит да цока,нашата мама все още има млекце.
Публикувано: 28 July 2008 - 09:46 PM
Здравейте на всички сладури! Ето една пролетна снимчица и от нас, понеже това е един от любимите ни сезони! :Танц: :palec:
Публикувано: 28 July 2008 - 09:50 PM
Благодаря БИЖУ, и Вие също сте страхотни. Нека всички сладки мечета са живи и здрави, и продължавайте да пускате снимки за да има на какво да се радваме! :drugarche:
Публикувано: 28 July 2008 - 10:15 PM
Валенсия е разкошна... :wub: От линийката ви ми се струва,че някой е празнувал РД вчера - честито на патерици и много да ви радва тази дундичка :P Сменихте ли вече бебешкия пух ? Пуснете снимки от сега ,ако имате , да се порадваме всички на тази красавица :yahoo:
Публикувано: 03 August 2008 - 08:05 PM
Цитат
Цитат
sladkotobeb4e мого красива госпожица си имате :->) има прекрасен наситен червен цвят,да ви е жива и здрава ;)
Много благодаря :izcherven:
Сега си търсим млад господин - за хубави бебоци .
едит:
прочетете тази тема,ще ви бъде от полза http://dog.bg/forum/...ic,16697.0.html

Публикувано: 04 August 2008 - 09:38 AM
sladkotobeb4e кученцето Ви е мило,дано да бъде и здравичка,каквото и да изчетете избора си е ваш.сесе, Гери и аз ще се въздържим от коментари.Но не мога да не пиша,че чау-чау са страшно отдадени майки и с това вредят дори на собственото си здраве.Възстановяването на една майка е много трудно,бавно и се иска страшно търпение уверявам Ви.Малките изтощават неимоверно организма на майката затова....вземете и другите факти впредвид и решете за здравето на вашето куче кое е удачно.Успех!