Фотогалерия на нашите любимци
Публикувано: 30 November 2008 - 12:29 AM
ДИдито на 4 месеца :wub: :wub: :wub: :P :P :P :P http://www.album.bg/sa6etooo_varna/
Публикувано: 30 November 2008 - 06:05 PM
Здравейте,бихме искали да ви запознаем с най новия член на немалкото ни кучешко семейство :blink:.След дълго очакване най после посрещнахме малкия Раджа Сапфир на аерогара София.Отне ни доста време и средства за да уредим документите и транспорта му но накрая всички сме щастливи и доволни :blink: :blink:
Публикувано: 30 November 2008 - 09:16 PM
Цитат
Здравейте,бихме искали да ви запознаем с най новия член на немалкото ни кучешко семейство :blink:.
Раджа е прекрасен.този диван е направен специално за него ;).аз имам черно чау и съм пристрастна ;).
на мен обаче ми е интересно кое е бялото пухче на аватара ви.май сте събрали доста бебета в дома си.страхотно е и винаги весело :blink:
Публикувано: 30 November 2008 - 10:05 PM
Цитат
Цитат
Здравейте,бихме искали да ви запознаем с най новия член на немалкото ни кучешко семейство :blink:.
Раджа е прекрасен.този диван е направен специално за него ;).аз имам черно чау и съм пристрастна ;).
на мен обаче ми е интересно кое е бялото пухче на аватара ви.май сте събрали доста бебета в дома си.страхотно е и винаги весело :blink:
valdi8 поздравления един истински представител на породата,уникално мече :wub:

Публикувано: 01 December 2008 - 10:26 AM
Цитат
Цитат
valdi8,извинявайте,че ви попитах за бялото мече.сега прочетох и разбрах какво е станало.дано не съм ви натъжила допълнително.чувствам се много неудобно.дано малкия Раджа ви разсее и ви радва безкрайно много.бъдете здрави и весели.още веднъж ,моля да ме извините.
Публикувано: 01 December 2008 - 04:11 PM
здравейте,снимката на аватара е на Майки който неотдавна ни напусна,бяхме много нещастни ,липсваше ни бялата пуканка и решихме да си вземем друго мече,обърнахме де що имаще обява,обаждахме се на приятели ,влязохме във връзка със собствениците на Раджа .Накрая се оказа че сме поели ангажименти и имаме две мечета за което никак не съжаляваме.Едното е Барс бяло чау на два месеца родом от Словакия,а другото е Раджа синьо на три месеца от Русия.Това е на фона на още един любимец които се казва Ашли и е дог от Бордо на три години,родом е от Италия ,Хубавото е че при нас е доста весело :blink:
Публикувано: 01 December 2008 - 04:26 PM
valdi8 честито и от нас за двете прекрасни момченца - мечета .Ние също се радваме много ,че родословните чау чау в Б-я стават все повече .Нека да Ви са живи и здрави и да внасят в живота ви само радост и положителни емоции,пък като пораснат може и да се запознаем ;)