Фотогалерия на нашите любимци

Публикувано: 11 November 2010 - 09:25 PM
						Те странно защо но на снимката на обявата бяха много по бели де но няма значение. Бащата е чисто бял а майката е рижа. Казаха че след време ще избелее и дано да е така :) 
и найстина не бих отказал някое предложение за име защото е голям проблем найстина :|
Имам само 1 проблем с кучето - купих му 1 кокал (телешки) и разни други "наградки" за ядене (звездички,сърчица и и други подобни) но не иска да ги яде... :| нормално ли е или ?

и найстина не бих отказал някое предложение за име защото е голям проблем найстина :|
Имам само 1 проблем с кучето - купих му 1 кокал (телешки) и разни други "наградки" за ядене (звездички,сърчица и и други подобни) но не иска да ги яде... :| нормално ли е или ?

Публикувано: 11 November 2010 - 09:34 PM
 Леле, бяло бебе....супер! Добре дошли и да е много здраво мече. За мен е крем и по-бяло няма да стане. Фурия може да се произнесе. Малкото захранено ли е и с какво, други работи не е съществено да му се дават. Кокала добре, сега зъбките им са като иглички!
Леле, бяло бебе....супер! Добре дошли и да е много здраво мече. За мен е крем и по-бяло няма да стане. Фурия може да се произнесе. Малкото захранено ли е и с какво, други работи не е съществено да му се дават. Кокала добре, сега зъбките им са като иглички! 

Публикувано: 13 November 2010 - 08:59 PM
						Добре дошли на новите бебета във форума! 
Очакват ви невероятни моменти с мечетата, а на мен така ми липсва вече бебешката възраст на Айра....

Очакват ви невероятни моменти с мечетата, а на мен така ми липсва вече бебешката възраст на Айра....

Публикувано: 20 November 2010 - 02:00 PM

Публикувано: 20 November 2010 - 04:25 PM
 сесе, в 20 November 2010 - 01:47 PM, написа:
сесе, в 20 November 2010 - 01:47 PM, написа:
Ия, страхотна, както винаги!  

сесе, много ти благодаря , да разцелуваш кака Ира
 от нас.Хайде да си спретнем една среща,докато е хубаво времето.
от нас.Хайде да си спретнем една среща,докато е хубаво времето.

Лекси, да си жива и здрава и много да слушаш и радваш стопаните си

Ия, на 16 направи две годинки

Публикувано: 22 November 2010 - 04:25 PM
						Аууу, извинявам се за грешката.Е ми тогава да ви радва много малкият сладур.Това са ви най милите месеци.

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +