Здравословни проблеми типични за породата

Публикувано: 24 February 2009 - 12:42 PM

Публикувано: 24 February 2009 - 07:56 PM

Публикувано: 24 February 2009 - 08:23 PM

Публикувано: 28 February 2009 - 08:48 PM

Публикувано: 28 February 2009 - 08:48 PM

Вече незнам на кого да вярвам. Б един вет ми казва,че трябва да е пред три месеца, друг пък казва, че е трябвало първо на третия месец и после веднъж след 14 дни и после пак на 3 месеца, а пък трети,че е трябвало на всеки 14 дни. Ох, незнам на кого да вярвам. <_< Моля ви помогнете !!!  :)
  Вече незнам на кого да вярвам. Б един вет ми казва,че трябва да е пред три месеца, друг пък казва, че е трябвало първо на третия месец и после веднъж след 14 дни и после пак на 3 месеца, а пък трети,че е трябвало на всеки 14 дни. Ох, незнам на кого да вярвам. <_< Моля ви помогнете !!!  :)

Публикувано: 28 February 2009 - 10:22 PM
 milenkaaaaaaa, в Feb 28 2009, 07:48 PM, написа:
milenkaaaaaaa, в Feb 28 2009, 07:48 PM, написа:
  Вече незнам на кого да вярвам. Б един вет ми казва,че трябва да е пред три месеца, друг пък казва, че е трябвало първо на третия месец и после веднъж след 14 дни и после пак на 3 месеца, а пък трети,че е трябвало на всеки 14 дни. Ох, незнам на кого да вярвам. <_< Моля ви помогнете !!!  :)на моя мечо му дават една седмица преди всяка ваксина и после като минаха и трите ваксини ми каза 15 дни след първото му излизане да го заведа пак да му дадат. и после имам записано в паспорта два месеца след последния хап да го водя пак да му дават заштото ще му слагат ваксина за бяс. а на самия паспорт си пише че е препорачително поне на 3 месеца да се дава

Публикувано: 01 March 2009 - 07:27 PM

Публикувано: 07 March 2009 - 02:28 PM

Публикувано: 07 March 2009 - 02:28 PM

sashe, в Mar 5 2009, 09:32 PM, написа:
sashe, в Mar 5 2009, 09:32 PM, написа:
Ами тзи калций и витамините можете ли да ми кажете точно имената , за да й двам и аз такива. Доколкото знам се дават 10 дни и толкова се почива, друго ветеринари съветват да се дава без почивка по едно хапченце всеки ден ... незнам. Витамини до сега не сам и давала.

Публикувано: 11 March 2009 - 10:03 PM

Публикувано: 12 March 2009 - 09:31 PM
1vo.. izvinqvam se,che ne pisha na Bg,no mi se razvali fonetichnata..

Imame problem s nasheto meche.Veche se zatopli i go izkaraxme navun.No qvno ne mu se otrazqva dobre.V posledno vreme e mnogo unil,izobshto ne e igriv kato predi i daje ne qde.Zapochnaha da mu sulzqt ochichkite i da se davi.Karaxme go na lekar,dade ni hapcheta i kapki i kaza,che ne e nishto seriozno.. No za vseki sluchai iskah da vi popitam dali vi se e sluchvalo podobno neshto s vashite chauvci.
Blagodarq vi, i mnogo celuvki na vsichki mecheta

Публикувано: 12 March 2009 - 10:38 PM

, но за сметка на това си имаме други проблеми
 , но за сметка на това си имаме други проблеми   във Вторник ни биха последните инжекции и вече промяната се забелязва имаме си вече козинка макар и доста късичка :) , но пък ни излезнаха две ранички на гръбчето и двете като черти, на които се беше образувал струп..взеха ни проби за изследване..но ще са готови чак във Вторник, а аз мн се притеснявам :(.. на някое от мечетата да му се е случвало нещо подобно :? Вета ми каза да спра с гранулите и да не й давам мазни храни, защото околко раничките имаше 2 пъпчици, и вета предположи, че са от мазни храни...
 във Вторник ни биха последните инжекции и вече промяната се забелязва имаме си вече козинка макар и доста късичка :) , но пък ни излезнаха две ранички на гръбчето и двете като черти, на които се беше образувал струп..взеха ни проби за изследване..но ще са готови чак във Вторник, а аз мн се притеснявам :(.. на някое от мечетата да му се е случвало нещо подобно :? Вета ми каза да спра с гранулите и да не й давам мазни храни, защото околко раничките имаше 2 пъпчици, и вета предположи, че са от мазни храни...   

Публикувано: 13 March 2009 - 11:51 AM

Публикувано: 13 March 2009 - 08:17 PM

Публикувано: 13 March 2009 - 08:17 PM

Ерос, в Mar 13 2009, 10:51 AM, написа:
Ерос, в Mar 13 2009, 10:51 AM, написа:
В момента не мога да намеря точно папката в която е паспортчето, за да ти кажа точно името -_- ...на нас вета ни каза да си избираме между противопаразитна каишка и някакво капки. Сложихме й капчиците. Те се капват няколко по гръбчето.След малко ще проверя и ще ти кажа точно името им ... / слагат се на всеки три месеца /

Публикувано: 13 March 2009 - 08:26 PM

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

Публикувано: 05 March 2009 - 12:58 PM

Публикувано: 05 March 2009 - 12:58 PM
					 :P  :lol:
  :P  :lol:

Днес като я разхождам ще се отбием до вета и се надявам да разберем.
  Днес като я разхождам ще се отбием до вета и се надявам да разберем.   :)
   :)

Публикувано: 11 March 2009 - 10:37 PM

Публикувано: 11 March 2009 - 10:37 PM