Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 28 September 2008 - 08:12 AM
Цитат
ето разбира се, специално за Хриси и Сесили :) Врачнаско приключение :) за съжаление, това е приключение от миналата година, но мисля, че няма да има разсърдени :)
Брани,определено Макси от малък си е планинар и то доста добре се справя.Снимките са страхотни,а за пускането едно голямо благодаря ;) Много ми става мило като видя такива снимки (с щастливи хора и още по-щастливи кучета) особено от родния край ;) Малко ми стана странно за тази снимка дето носят НОК-а,че ние предишното ни куче сме го водили всяка седмица из балкана и никога не се е изморявал :o
П.С.Бебе Макс е невероятно сладък :wub:
Публикувано: 28 September 2008 - 02:00 PM
Ми Нок-а Ребекичка е голямичка вече, тоест стара и понеже приятелите ми учат от 4 години в Благоевград, родителите им нямат толкова време за дълги разходки из планината (защото иначе момчето е луд по планините и постоянно я мъкнеше с него). и така Ребека малко понапълня, което също и пречеше, а на места маршрута беше доста опасен и се качваш по едни паянтови стълбички и нея я беше страх да ходи. а ние предпочитахме да я носим, за да няма инциденти. даже на едно място беше паднал моста от буря и сме са катерили по едно много стръмно място и кучетата се оказаха много голям проблем, но се справихме :) иначе и ребека дивя много, но на края възрастта си каза думата, ако не се лъжа е на 8 години
Публикувано: 13 October 2008 - 10:30 AM
В събота ходихме със Самър на мадарските скали и се качихме най-отгоре.Самито беше много послушен-качваше се и слизаше по стръмните стъпала пуснат.Ето и снимки:
тук все още вървим по равните пътечки

тук се изкачваме нагоре

вече сме най-отгоре върху скалите

тук естествено Самър е вързан,защото тази стена направо си стърчи от скалите :rolleyes:

ето го и Самито в крачка ;D

а тук вече слизаме

и вече доста изморени пием вода :blink:
тук все още вървим по равните пътечки

тук се изкачваме нагоре

вече сме най-отгоре върху скалите

тук естествено Самър е вързан,защото тази стена направо си стърчи от скалите :rolleyes:

ето го и Самито в крачка ;D

а тук вече слизаме

и вече доста изморени пием вода :blink: