Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 14 October 2008 - 11:23 AM
nat8,да ти кажа той за риболов нищо не може да ги научи,но виж да бяга като обезумял може да ви покаже как става ;D
helios_94,ако имаш възможност спокойно можеш да го завадеш за риба.Само ще ти дам съвет,ако решите да го направите-много го пазете от куките,че може да се получи много грозна гледка ;)
helios_94,ако имаш възможност спокойно можеш да го завадеш за риба.Само ще ти дам съвет,ако решите да го направите-много го пазете от куките,че може да се получи много грозна гледка ;)
Публикувано: 14 October 2008 - 03:03 PM
АА, гледам като идваме на Варна, Бенджито ще ни гощава с рибка :) хайде от вас рибката от нас бирата или хайде от нашият край винцето :) колко е хубаво,че още има топли и приятни дни, в които може да си тичкат на воля :) :wub: на рибарчето :)
Публикувано: 14 October 2008 - 03:14 PM
Брани,нямаш абсолютно никакъв проблем.Даже можете да си изберете-морска или речна :P Найстина гледаме да се възползваме от малкото останали топли и слънчеви дни.Не мога да опиша с думи каква радост ми доставя,когато го видя да бяга и да се забавлява :wub: Макар,че съм сигурна е с всички е така-направо "мед ми капе от душата".Много :wub: и на Макси-планинара
Публикувано: 14 October 2008 - 05:46 PM
ооо, то едно тичане беше, нагази в една локва, лапите му станаха черни, ама с такъв кеф скочи точно в средата й! и после точно за снимката му хвърлях шишарки във възхуда и той ги гонеше сякаш от това му зависи животът! то беше търкаляне в листата, то копаене, дърпане, шляпане в реката! наистина се чувствам страхотно, когато мога да му осигуря това.
Публикувано: 17 October 2008 - 05:43 PM
Сега и аз да поискам някоя идея :blink: .Планираме искаме да отидем покрай коледните празници на почивка за няколко дни.Но незнам къде приемат кучета.Някой може ли да ми даде идея къде да отидем с Рея.Ако може да е в северозападна България... :rolleyes: Хайде дайте предложения.Кажете вие къде сте ходили?

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 22 October 2008 - 01:45 PM
Ето и снимките ни от вилата.Прекарахме си супер :P само където на мен половината ми време мина в правене на снимки а другата в гонене,целене с листа и хвърляне на топки ;D С нас беше и котката ми Луна която много обича да лежи на слънде а Викито иска да играе и стана голяма гоненица ;D също и Бета кучето на една моя приятелка но то беше само за 1 ден :'( Олових много хубави моменти но няма да ги покажа всичките защото :rolleyes:Вики много си изпати от Луна ;D ;D ;D