Кокерски приключения, пътувания и...
Публикувано: 10 August 2010 - 09:09 AM
Ето и нашето голямо приключение!!!
Имаше и един котарак голям колкото кокер.... леле такова чудо не бях виждала, а нашия ще ходи да си играят и да му лежи на опашката! Добре, че котаракът Яро беше пич и не го наби! :)
http://dnevnik.mukki...80%D0%BE%D0%B2/
Имаше и един котарак голям колкото кокер.... леле такова чудо не бях виждала, а нашия ще ходи да си играят и да му лежи на опашката! Добре, че котаракът Яро беше пич и не го наби! :)
http://dnevnik.mukki...80%D0%BE%D0%B2/

Публикувано: 10 August 2010 - 04:49 PM
Браво, браво. Как се справят кокерчетата ви с плуването. Рая не излиза от водата, вече бяхме 4 пъти на море.
Влиза си сама, плува в кръг и няма умора. Излиза на пясъка и идва ли вълна се глурка в нея. Голяма игра и кеф е.
Даже на Варна имаше една голяма скала и се качваше отгоре и сама си скачаше от там във водата. Постоянно правеше това, голяма адреналинка е
Хората само и се радват.
Един ден в София беше валяло дъжд и бяхме на разходка. Като се затича към една локва, като скочи вътре и започна да беснее, да се върти и да скача, хапеше водата и се въргаляше... леле... не унемях, а хората започнаха да се събират да гледат сеир. Не се спря това куче 10 минути вилня в локвата. Цялата беше в кал, накрая скочи на панталона ми... иии... мани мани.
А в банята е ужас. Душа не го зачита, гледа да се измъкне от банята при първа възможност
Влиза си сама, плува в кръг и няма умора. Излиза на пясъка и идва ли вълна се глурка в нея. Голяма игра и кеф е.
Даже на Варна имаше една голяма скала и се качваше отгоре и сама си скачаше от там във водата. Постоянно правеше това, голяма адреналинка е

Един ден в София беше валяло дъжд и бяхме на разходка. Като се затича към една локва, като скочи вътре и започна да беснее, да се върти и да скача, хапеше водата и се въргаляше... леле... не унемях, а хората започнаха да се събират да гледат сеир. Не се спря това куче 10 минути вилня в локвата. Цялата беше в кал, накрая скочи на панталона ми... иии... мани мани.
А в банята е ужас. Душа не го зачита, гледа да се измъкне от банята при първа възможност

Публикувано: 23 August 2010 - 01:58 PM
И такаа вчера се прибрахме от морето.Месец и половина бяхме в Поморие с Вики.
От котките на баба ми Викч хвана бълхички и получи алергия.Успяхме да се отървем от тях доста трудно.
Като изключим това си прекарахме страхотно.Вики се научи да не я е страх от водата и гонише пръчки.Като и хвърля камък и тя потапя главата във водата и го изважда
.
Ходихме и в гората малко на по-хладно.Вики се напълни с бодили и после трябваше да търпи за да я изчистя
Много обича и мидичките.Има си една любима и като я зария в другите мидички и тя рови,рови и я намира и ми я носи
Вечер като лягахме и голяма игра падаше.Обикаляше в кръг и лаеше и се гушваше в мен.
На сутринта като стана и тя остава в леглото и се намушва под завивката и се умотава в нея и пак спи
Голяма релаксация направи.
А сега ето и снимки

Май доста прекалих със снимките
От котките на баба ми Викч хвана бълхички и получи алергия.Успяхме да се отървем от тях доста трудно.
Като изключим това си прекарахме страхотно.Вики се научи да не я е страх от водата и гонише пръчки.Като и хвърля камък и тя потапя главата във водата и го изважда

Ходихме и в гората малко на по-хладно.Вики се напълни с бодили и после трябваше да търпи за да я изчистя

Много обича и мидичките.Има си една любима и като я зария в другите мидички и тя рови,рови и я намира и ми я носи

На сутринта като стана и тя остава в леглото и се намушва под завивката и се умотава в нея и пак спи

А сега ето и снимки

Май доста прекалих със снимките

Публикувано: 26 August 2010 - 09:40 PM
Ние с Рея и тази година успяхме да стигнем до морето и да прекараме една незабравима почивка. Бяхме на Обзор,ходихме и на други места. За първи път ходихме на нос Емине. Едвам стигнахме до долу след 2 часа упорито търсене на пътечка по която да успеем да слезем до девствения плаж. Рея както винаги беше мнооого щастлива,цял ден лудуваше на воля.
Едно много сладко момиченце по цял ден си играеше с Рея,дори заедно влизаха във водата
Ето сега няколко морски снимки.

Ето сега няколко морски снимки.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 02 September 2010 - 09:38 PM
Скъпи приятели, не съм сигурна, че пиша в правилната тема, защото дълго се колебах в коя в правилно, но все си мисля, че модераторът ще ми прости :)
в животът на Макси настъпиха толкова много промени, че не знам от къде да започна. за съжаление имам много малко снимков материал, но все пак ще се постарая да го споделя с вас :) пъро Макси успя най-накрая,след хиляди перипетии да се сдобие официално с нов дом, придружен с три декара двор и вече се изживява като дворно куче :) продължаващо да спи на възглавницата ни :) с други думи - има най-доброто от двата свята :) за съжаление там нямаме нет и нямам възможност за много снимки, но обещавам да се реванширам скоро. няколко дни по-късно Макси официално се сдоби със законни мама и татко, тъй като те сключиха брак на 21.08.2010 - тържество в което Макси и Рафи имаха челно място :) за сега пускам само малка част от снимките, надявам се да внесат частица радост в денят ви :) като част от Великите пътувания прибавихме и едно гостуване на Шани на морето и посещение на прослувутите Крушунски водопади :) Enjoy :)
в животът на Макси настъпиха толкова много промени, че не знам от къде да започна. за съжаление имам много малко снимков материал, но все пак ще се постарая да го споделя с вас :) пъро Макси успя най-накрая,след хиляди перипетии да се сдобие официално с нов дом, придружен с три декара двор и вече се изживява като дворно куче :) продължаващо да спи на възглавницата ни :) с други думи - има най-доброто от двата свята :) за съжаление там нямаме нет и нямам възможност за много снимки, но обещавам да се реванширам скоро. няколко дни по-късно Макси официално се сдоби със законни мама и татко, тъй като те сключиха брак на 21.08.2010 - тържество в което Макси и Рафи имаха челно място :) за сега пускам само малка част от снимките, надявам се да внесат частица радост в денят ви :) като част от Великите пътувания прибавихме и едно гостуване на Шани на морето и посещение на прослувутите Крушунски водопади :) Enjoy :)
Публикувано: 03 September 2010 - 08:00 AM
Миличка,искам и тук да ви пожелая цялото щастие на света!Нека сте живи и здрави,и нека винаги да сте така влюбени и усмихнати като в деня на сватбата.Обичаме ви много и ви прегръщаме силно
Снимките са невероятни!
П.С.А от нашата среща ще кача снимки съвсем скоро да покажем как се забавлява 8-ма породна група :)

П.С.А от нашата среща ще кача снимки съвсем скоро да покажем как се забавлява 8-ма породна група :)
Публикувано: 03 September 2010 - 09:34 AM
Наистина се разплаках като видях снимките.Брани ти си булката ми фаворит,във всяко едно отношение-и хубава,и щастлива,и ....невероятна.Пожелавам ви дълго семейно щастие,много здраве,късмет,любов и дано някога детски смях.Двамката ``шафери`` са просто велики,наистина едва ли има нещо,което да ги замени.Наистина една страхотна сватба!
Публикувано: 03 September 2010 - 03:03 PM
Брани страхотни сте
!
Пожелавам Ви много щастие и любов,здраве,много незабравими мигове и както каза Жани някога и детски смях.
Хаха представям си ви.Ти,Макс и Сашо гушнати в леглото
Макс е най-щастливото куче!Има си страхотно семейство
и много хубава къща и много приятели
!
Мечтата на всяко куче
!
Надявам се да не ни забравите и от време на време да пращате много снимки

Пожелавам Ви много щастие и любов,здраве,много незабравими мигове и както каза Жани някога и детски смях.
Хаха представям си ви.Ти,Макс и Сашо гушнати в леглото

Мечтата на всяко куче

Надявам се да не ни забравите и от време на време да пращате много снимки