Здравословни проблеми
Публикувано: 11 July 2008 - 09:37 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 11 July 2008 - 09:39 PM
Сега Рея спи.Тази вечер няма да я храня...
Кажете ми случвало ли се е на вашите кокерчета нещо подобно и може ли да има последствия... :(

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 12 July 2008 - 12:12 AM
Публикувано: 12 July 2008 - 08:15 AM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2008 - 12:16 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 12:19 PM
Разходките САМО на каишка, във време,в което НЕ се разхождат многото кучета, избягвате паркове и градинки, разходките да са малко по-кратки, никакво пускане от каишката и ако видите мъжко куче бягате надалече.
П.п. Да, в абсолютно нормално време си се разгонва за пръв път.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 14 July 2008 - 12:20 PM
Публикувано: 14 July 2008 - 12:24 PM
П.П: благодаря Марая също!Нети бях видял отговора.(бях в др форум)
П.П2:А наистина незнам как ще стоят тези памперси или гащички на дъпето и!Ако не се вземе всичко ли ще изцапа ?
Публикувано: 14 July 2008 - 12:25 PM

Публикувано: 14 July 2008 - 02:21 PM

Публикувано: 14 July 2008 - 04:05 PM
Хубавото е, че кървят първите няколко дена (макар че пак е различно), после спира. Ако кучето не се катери по легла и дивани - също аз не бих слагала гащи. Ама Точка се качва на всякъде и реших, че по-добре с гащи, отколкото тъжен и недоумяващ поглед "Е що сега не мога да гушна при теб?! :'("

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 14 July 2008 - 09:23 PM

Публикувано: 15 July 2008 - 09:33 AM

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]
Публикувано: 15 July 2008 - 11:03 AM
Та така! При вас как върви? Той Хард си е щур още нищо, че вече стана на 3 годинки :-

Харди! Черен си ми пред очите.[br][br]