Здравословни проблеми
Публикувано: 25 July 2008 - 09:15 PM
Публикувано: 25 July 2008 - 10:03 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 27 July 2008 - 07:28 PM
Публикувано: 27 July 2008 - 08:20 PM
Публикувано: 27 July 2008 - 09:21 PM
Кара уж се разгони миналия петък-тогава забелявахме капки кафяв секрет по чаршафчето й и 2-3 дни по вулвата й.Решихме да не я лишаваме от разходките и преди 2 дена отидохме на полянката.Нито едно мъжко куче не й обърна внимание,подушкат я и подминават.Аз имах големи притеснения да не съберем мъжките кучета ама нищо такова не се случи.И вече 3-ти ден сме си на разходки както обикновенно пусната без повод.Възможно ли е да сме се объркали,да не се е разгонвала или й е свършило разгонването?
Публикувано: 27 July 2008 - 09:27 PM
Цитат
(изключвам това, че нищо не е станало - вие сте мислели, че е разгонена)
Цитат
стар коментар:
Цитат
Цитат
Е - иде ми да убия такъв човек. После дни на ред не мога да го пусна моя от повода - хукваше със скоростта на светлината по интуиция търсейки мястото на последната среща с неговата любима, ако ще да е на другия край на града. Нощем не спи и вие. Такива работи.
Та изобщо не знам как ви хрумва да си пускате кучките разгонени с други кучета. Няма да ми пука ако мое заклещи вашето - вие си го търсите, но ще искам да ви убия, защото моето полудява.
И така е с повечето мъжки кучета.
Имайте разум и милост, не събирайте разгонената си кучка с други, дори не ходете в парка, където само от миризмата мъжкарите пак ще полудеят. Около блока - пиш, ак и в къщи.
М дам. Проста кучкарска етика.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 July 2008 - 09:31 PM
Иначе, освен всичко останало, факта, че нещо тече от кучето, а мъжкарите не показват кучето да е разгонено... И течността не е червена, а кафява... не те ли навява на мисълта, че трябва да посетите И лекаря си?

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 July 2008 - 09:45 PM
Знам какви са неписаните правила когато кучето ти е разгонено,несъм от тези безодговорни стопани и ако бях забелязала и най-малкия признак за проблем щяхме да се изпарим веднага.,
Публикувано: 28 July 2008 - 12:01 AM
И да пишеш после.

Публикувано: 02 August 2008 - 12:36 PM

Публикувано: 02 August 2008 - 01:22 PM

Публикувано: 02 August 2008 - 01:28 PM