Здравословни проблеми
Публикувано: 20 August 2008 - 07:36 PM
Ами не знам. Стори ми се странно, че бяха цели кичурчета, ама щом няма пак, мисля, че му няма нищо. Аз каквато съм паника постоянно...
То аз ако тръгна да правя нещо с козината... леле, леле... ще го направя на нищо май ;D Затова си има фризьори... че иначе няма да го покажа навън ;D
То аз ако тръгна да правя нещо с козината... леле, леле... ще го направя на нищо май ;D Затова си има фризьори... че иначе няма да го покажа навън ;D
Публикувано: 20 August 2008 - 09:08 PM
А пък Бъди също си хапе лапита, а сега мама току щто му махна един кърлеж, въпреки че има противопаразитна каишка и сега мисля да му сложа и пудрата Тапилан, но незнам чудя се на опаковката пише да не се използват други неща за обезпаразитяване и незнам сега какво да правя :'(Дайте ми съвет
Публикувано: 21 August 2008 - 12:32 PM
относно кърлежите,ние пробвахме и каишки (която струваше 25 лв. )и пудри..нищо.наи-накрая му сложих капки advantix na bayer ( или нещо подобно) и от тогава нямаме проблеми.цялото ни лято мина без тези гадинки :yahoo: а за здравословни проблеми единствено беше му се забил осил в тъпанчето :o.слава богу вече всичко е наред :blink:

Публикувано: 21 August 2008 - 08:07 PM
И ние съвсем от скоро имаме този проблем с чесането, като започне да се дръгне, не спира изобщо... Гледах да не би да е хванала някой бълха от някаде, или да има раничка или нещо, което да и дразни... няма нищо... утре ще я заведа при вета да и сложи фронтлайн-а... и дано да и няма нищо :o :wub: на всички сладури :)
Публикувано: 23 August 2008 - 02:08 PM
Подобни неща не могат да се кажат със сигурност дали са нормални. Защото не се знае причината. Ако е смяна на бебешката козина, може би е нормално, но ако има друга причина лекар трябва да я установи. И да назначи вид лечение или смяна на грижите, за да спре да капе.

Nothing but the best is good enough!