Dog.bg Форуми : Колко мизерийки мога да ви направя за един ден ? :)

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Колко мизерийки мога да ви направя за един ден ? :)

#21 Потребителят е офлайн   Hevi & Tara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 26 September 2009 - 07:33 PM

Тара пък ме буди всяка сутрин в 8, за да я нахраня, а след това съм свободна да спя още, както и тя ab_041.gif

А по темата ние сме поне в графата 5-10 ако не и в долната, особено, когато е сама и няма кой да я контролира. ea_103.gif
User's Signature

Качена снимка

#22 Потребителят е офлайн   violina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Икона за мнението  Публикувано: 27 September 2009 - 11:01 AM

Дикси лудата глава прави белички колкото си поиска но само когато е сам много обича да разхвърля и ако може да си играе с абсолютно всичко наведнъж ab_041.gif прибирам се и го гледам на средата на стаята разхвърлял дрехи играчки чехли чорапи хахха и той в средата стои доволен. Наскоро се наложи да купувам нови колонки и микрофон за компютъра но вече знае че там няма работа и нямам проблеми с кабелите. ab_041.gif а когато нещо не му изнася винаги се напишква напук. хахха абе сладури са голями така че колкото и бели да правят бързо се забравят. tongue.gif md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#23 Потребителят е офлайн   greta i neli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 27 September 2009 - 04:21 PM

Бъди ми е много послушен .Не прави много белъчки,най много да скъса някоя играчка вестник или нещо подобно,но разбира се ако му попадне в ръцете което рядко се случва иначе и в кофата за боклук обича да ровичка ,но общо взето ми е доста послушен. smile.gif
Незнам дали е така защото вече е по възрастен/
User's Signature

Качена снимка

#24 Потребителят е офлайн   Joni111 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 September 2009 - 08:45 PM

еми мойто диваненце примерно днеска ми изгризал рамката на леглото даже не съм видял и кога. предполагам че ще има още доста изгризани мебели ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#25 Потребителят е офлайн   Nikita_72 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 October 2009 - 12:34 PM

Фрида и Шели са поспаланки като мен. ab_041.gif Дори и понякога да са се наспали си натискат парцалите и ме чакат да се събудя. Благославям това им качество , понеже имам приятели с куче , което се разхожда в 7 сутринта ud_009.gif Иначе беличките си ги правим , ама повече от яд. Когато примерно излизам по-късно вечер прибера ли се всичко и наопаки а те са най-щастливите кокери на света. Ядат чорапи, късат книги оппс четат книги, разнасят какавото им попадне пред очите и са най- сладките кокери на света. Обичам ви беладжийки мои ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#26 Потребителят е офлайн   lalait Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 October 2009 - 01:34 PM

Цитат(Diqna_Stoicheva @ May 27 2008, 03:02 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Абе като беше малък правеше мнооого бели ,но сега мога да кажа ,че не прави бели  ;D за кокер е послушен  :P само имаме едно кусурче види ли салфетки по масата стават за нула бройки на безброй парченца  ;D ;D

Същата история :)

Обикновено обаче я усещам, когато е намислила нещо палаво и веднага кавам твърде "НЕ". Винаги ме разбира и знае точно за какво й се карам :) Примерно със салфетките - ако съм оставила на масата, Ава първо ме поглежда и уж съвсем небрежно си протяга муцунката, тогава казвам "не", тя ме поглежда кисело и оставя салфетката :) :) :)

Странното при нас е, че Ава НИКОГА не прави бели, когато е сама. Докато ме няма просто спи, дори за няколко часа да я оставя я намирам на същото място и в същата позиция, в която е била като съм тръгвала. По - често ми се случва да се опита да свърши някоя магарийка пред мен, но на нея това й е един вид закачка, "обърни ми внимание" и никога до сега не е имало някакви поражения.

Като беше бебе дъвчеше домашните чехли. Накрая баща ми й даде своите, старите и й каза "това ти е играчката, другите ги остави" и тя точно това направи. Освен това преди да навърши три месеца успя да изчете единия том на Граф Монте Кристо и това беше, друго не е дъвкала. Научи се да ходи по нужда навън след третото излизане. Никога след това не ми се е случвало да се изпуска вътре.

Изобщо златно куче имам ;)
User's Signature

[img width=400 height=115]http://i71.photobuck...es/5d402d2c.jpg[/img]

#27 Потребителят е офлайн   Mia :) Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 October 2009 - 03:52 PM

Аз имам проблемче с моето кокерче. Надявам се го споделям в правилната тема :) . От няколко дни Миа реши, че всеки кабел е за ядене и така останах без зарядно за телефона, мишка за лаптола и ме е страх да не почне да яде и кабелите на някой по-опасен уред. Моля ако някой има по-голям опит и се е справил по някакъв начин да ми помогне защото колкото и да ми се иска не мога да скрия всички кабели :(

#28 Потребителят е офлайн   greta i neli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 26 October 2009 - 04:18 PM

Когато видиш че започва да яде накой кабел и кажи НЕ или и се скарай ,ако видиш че се отдръпва от кабела я похвали и почерпи smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   Hevi & Tara Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 October 2009 - 04:27 PM

Ние за малко да останем без интернет на единия компютър от това ядене на кабели. Освен това лампата на бюрото е с прегризан кабел, добре, че е била изключена, когато я е гризала, че иначе не ми се мисли какво е можело да стане. И ние се караме, ако се дръпне я хваля, но сякаш кабелите с магнит я привличат... Дано да се отучи, че е доста опасно. Сега, когато остава сама всичко се изключва от контактите за да не стане някоя беля.
User's Signature

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   Mia :) Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 November 2009 - 08:38 PM

Карам се и я хваля, и докато аз съм при нея няма проблеми, излезна ли някъде и се почва голямото гризане. Дано да го израстне, да не я мисля всеки път като ме няма. Но една приятелка която има кокер на годинка и половина ми каза че като стане на годинка спира да яде всичко, сега и било "позволено" защото и расът зъбки и жсичко което става за дъвчене е потенциална играчка за зъбки :)

#31 Потребителят е офлайн   greta i neli Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 01 November 2009 - 08:57 PM

Давайте и гумени играчки за зъбките ,може да ги предпочета пред кабелите smile.gif
User's Signature

Качена снимка

#32 Потребителят е офлайн   buksi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 November 2009 - 04:19 PM

Ние тепърва почнахме с беличките и поразииките ab_041.gif първо беше кабела на телефона....обезопасихме кабелте и спря, после като попорасна почна да събаря всичко от ношните шкафчета(нищо не яде просто му е кеф да ги сабаря) към второто се присъедини разстилането на спалнята. Аз застилам ..илизам..прибирам се и какво да видя все едно не съм оправяла леглото(от това незнам как ще го отучим хихихи ама на мен ми е забавно, но на приятеля ми не...постояно го дебне кога ще се качи и му се кара ab_041.gif ab_041.gif много се збавлявам......сега към всички поразиики е прибавил и това ,че ми вади от гардероба,които е с плъзгащи врати, дрехите и ми изяжда кутиите на обувките.Интересното е ,че не ми пипа обувките ab_041.gif дано не се сети wb_052.gif

#33 Потребителят е офлайн   helend Икона

Публикувано: 23 November 2009 - 09:14 PM

Да ви се оплача, моят Чарли (почти на 5 месеца) е изцяло неконтролируем. Ръфа сичко наред, от време на време получава "факсове" и полудява, капе постоянно (с изключение когато спи), до скоро не пикаеше на килима, сега имам чувството че нарочно го прави... Като се изпикае, тъй като знае, че ще му се караме се скрива "в трета глуха"... Казвали са ми, че мъжките кокери са много своенравни...Нашето е такова. Мога да го разхождам 1 час, ходи си по голяма нужда навън, обаче задължително си пикае вътре. eg_033.gif Незнам...може аз нещо да не правя като хората... Ако имате идеи как да го укротя, ще съм благодарна!

#34 Потребителят е офлайн   samotnata Икона

• assajventress
  • Икона
  • Група: Без дом
  • Interests:Биология, животни...
Публикувано: 23 November 2009 - 10:29 PM

Прочетете главния раздел за обучение на кучетата - отначало и започнете с обучението - отначало.
User's Signature

Nothing but the best is good enough!

#35 Потребителят е офлайн   Niq Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 03 December 2009 - 04:12 PM

Еми дори и 1 не прави ab_041.gif Стопанка съм на едно изключително послушно кокерче db_046.gif Никога не е пишкал вкъщи,никога не е дъфкал дрехи/обувки.. Единствено като го оставим самичък си отваря всички врати вкъщи,проверя всички стаи дали не сме забравили някой,че и в тоалетната...А парното си рабооооти :Д Слагаме различни препятствия пред вратите,но се научи да ги прескача :Д И понякога дъфчи тоалетната хартия в тоалетната,от коша я изравя..Идея си нямам защо.. Честно казано никога не съм чувала за такава "пакост" . И веднъж бяхме оставили ключа от вътрешната страна на вратата,беше скачал нещо по нея,и на края на деня единствения вариант да се приберем беше да викаме пожарната,да влязат през терасата да отключат ab_041.gif Но това си беше наша грешка,че оставихме ключа . И това е ,много е послушен md_064.gif
User's Signature

Качена снимка

#36 Потребителят е офлайн   Monichka88 Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 December 2009 - 12:24 AM

Дейзи не си позволява да прави бели, когато съм вкъщи. Кротка е като агънце, но когато остане сама... задължително сваля всичко от спалнята на земята и го прави на топка, ходи по козметиката ми и я разбутва, ако намери найлонови торбички ги прави на пух и прах. Общо взето все гледа да вземе нещо, когато ни няма и да направи бъркотия. Не знам как да се справя с нея... dry.gif

• (2 Страници) +
  • 1
  • 2
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни