Абе като беше малък правеше мнооого бели ,но сега мога да кажа ,че не прави бели ;D за кокер е послушен :P само имаме едно кусурче види ли салфетки по масата стават за нула бройки на безброй парченца ;D ;D
Същата история :)
Обикновено обаче я усещам, когато е намислила нещо палаво и веднага кавам твърде "НЕ". Винаги ме разбира и знае точно за какво й се карам :) Примерно със салфетките - ако съм оставила на масата, Ава първо ме поглежда и уж съвсем небрежно си протяга муцунката, тогава казвам "не", тя ме поглежда кисело и оставя салфетката :) :) :)
Странното при нас е, че Ава НИКОГА не прави бели, когато е сама. Докато ме няма просто спи, дори за няколко часа да я оставя я намирам на същото място и в същата позиция, в която е била като съм тръгвала. По - често ми се случва да се опита да свърши някоя магарийка пред мен, но на нея това й е един вид закачка, "обърни ми внимание" и никога до сега не е имало някакви поражения.
Като беше бебе дъвчеше домашните чехли. Накрая баща ми й даде своите, старите и й каза "това ти е играчката, другите ги остави" и тя точно това направи. Освен това преди да навърши три месеца успя да изчете единия том на Граф Монте Кристо и това беше, друго не е дъвкала. Научи се да ходи по нужда навън след третото излизане. Никога след това не ми се е случвало да се изпуска вътре.
Изобщо златно куче имам ;)