Кокерски срещи
Публикувано: 12 September 2008 - 09:19 PM
Този чернушко Бъкчо на Жужката ли е? :wub: :wub:
Публикувано: 12 September 2008 - 09:43 PM
Ето и от нас малко снимки , :blink: добре си полудуваха момченцата :yahoo: Друго си е наживо ,толкова много кокерчета на куп :yahoo: Страхотно беше ГОЛЕМИ СЛАДУРКОВЦИ СА ВСИЧКИ :wub: :wub: :wub:и до нови срещи :blink: Brani and Max Томи е докаран от Австрия имаше си и паспорт от там със всички ваксини ,тука вече му изскарахме наш паспорт но не е с родословие :blink:
Публикувано: 12 September 2008 - 09:45 PM
Brani and Max,кокерчето с червения нашииник се казва Рони и е на 5мес.Хората не влизат във форума,но всеки път се засичаме на полянката.Голям сладур е и двамата с моя Бенджи страшно много си допадат,както казах и на другите "На един акъл са за това си допадат" ;D Много бягаха двамата и много се забавляваха.Иначе срещата беше страхотна :yahoo: Томката го виждам за втори път и официално мога да заявя,че съм влюбена в него :P Много е красив и като характер също е страхотен,двамата с другия Бенджи много се забавляваха.Жалко,че Жужито си тръгна толкоз рано и също че другите не успяха да дойдат.От Мими изкопчих обещание за реванш,сега остава и от Рали да го направя ;D
П.С.nat8,снимките както винаги са страхотни.Поздравления!
П.С.nat8,снимките както винаги са страхотни.Поздравления!
Публикувано: 12 September 2008 - 09:48 PM
Пак сте си спретнали чудна срещичка. ;D :wub:
Публикувано: 12 September 2008 - 10:22 PM
Бре фотографке винаги си заредена на макс ;D
Публикувано: 13 September 2008 - 05:11 AM
Ей,браво на нашата дружинка!Големи сладури.Аз сега имам доста важна работа за 3-4 месеца напред,но се надяван на някоя от срещите да отскочим да ви видим. :blink:Всъщност Рони/с червения нашийник е на моя колежка/Та тя беше казвала,че не е могла да се регестрира тук във форума.Брани,ще се радваме,ако имаме възможността да се запознаем! :yahoo: