Кокерски срещи
Публикувано: 08 July 2010 - 03:06 PM
Вени, а кога ще дойдеш към София? Все ни пропускаш

Публикувано: 08 July 2010 - 05:11 PM
Хах, ще ти махам само от перона, докато ти профучаваш покрай мен ли

Публикувано: 14 July 2010 - 10:59 PM
Седим ние тука с Ани и Самър и се чудим как да започнем. :) Така че направо - направихме си двудневна кокерска среща!
Рафи нямаше нищо против да си има гостенин, даже споделяха купичките за вода и храна. Днес покорихме Мусала, и двамата се държаха геройски и тичаха до последно. Беше епохално събитие - 2 кокера на връх Мусала. :) Вчера малко се разходихме по центъра само... ИИи започваме със снимките:
Рафи (възмутено):"Тая вода ме пръскааа!"

:)

Към Мусала - ще вали ли, или не?

Беше малко трудно да ги хванем двамата заедно, затова малко снимки поотделно..

Самър:"Ооооомръзнаха ми тия снимки! Пуснете ме да тичам към върхааа!"

"Срам ме е..." От какво - не знам..

На края на деня - героите са уморени...

Рафи (възмутено):"Тая вода ме пръскааа!"

Към Мусала - ще вали ли, или не?

Беше малко трудно да ги хванем двамата заедно, затова малко снимки поотделно..

Самър:"Ооооомръзнаха ми тия снимки! Пуснете ме да тичам към върхааа!"

"Срам ме е..." От какво - не знам..

На края на деня - героите са уморени...

Публикувано: 14 July 2010 - 11:09 PM
ехх най-сетне снимкиии
Сами и Рафи явно много добри приятели са станали
личи си,че сте прекарали много хубаво!
Стана лято,а толкова малко срещи кокерски има...
Утре заминаваме за поморие и ако някое кокерче е там ще се радвам да си направим една малка кокерска среща

Сами и Рафи явно много добри приятели са станали

Стана лято,а толкова малко срещи кокерски има...
Утре заминаваме за поморие и ако някое кокерче е там ще се радвам да си направим една малка кокерска среща

Публикувано: 26 September 2010 - 08:51 PM
kris11, в 25 September 2010 - 08:45 PM, написа:
Варненци - някоя кокерска среща докато е хубаво времето ???
Аз всеки ден припкам от градския часовник по ул.Княз Борис -покрай х-л Ч.море -входа на морската градина - почти всеки път до Пантеона и обратно . Вземеме го за 1 час , ако не се спрем до кучешката градинка до Пантеона.
Публикувано: 19 May 2011 - 01:59 PM
Някой да има предложения за кокерска среща в морската през почивните дни?Ние всеки ден сме там така че ако има ентусиасти нека дадат идеи,че доста сладурковци има вече във форума ,да ги запознаем с нашите

Публикувано: 02 June 2011 - 07:21 PM
buksi, в 19 May 2011 - 01:59 PM, написа:
Някой да има предложения за кокерска среща в морската през почивните дни?Ние всеки ден сме там така че ако има ентусиасти нека дадат идеи,че доста сладурковци има вече във форума ,да ги запознаем с нашите

@Аз всеки ден припкам от градския часовник по ул.Княз Борис -покрай х-л Ч.море -входа на морската градина - почти всеки път до Пантеона и обратно.Сега е след 17:30 -18 ч. Познаваме се "питбул по кокерски" със русо перчемче

Над подлез Шипка срещаме 1 женска жълта кокерка дето лае като види куче от 1км./ понякога я срещаме до у-ще Климент.
Под х-л Черно море -вх. за пакинга до машина за сладолед има вързан 1 малък мъж почти бял с дълга опашка. Срещаме и някой друг коки. Ако някой види остригания да се обажда - аз съм до кокито..
Но в почивните дни не съм в града.