Всичко свързано с храненето на Мопс
Публикувано: 16 June 2010 - 06:30 PM
Публикувано: 15 September 2010 - 12:14 PM
Публикувано: 15 September 2010 - 01:23 PM
Най много мразя някой "професор доктор"-да ми каже-мопса ти е дебел-да бе веднага му показвам кучешката енциклопедия в която са показани снимки на "уж перфектните мопсове според стандарт и външен изглед"-ха познайте-дебели са като четирикрилни гардероби на снимката

Моите бъчвончета ядат от човешки чинийки-първо щото за мен те не са кучета а по скоро редови членове на семейството ми и естествено в чинийки от хигиенна гледна точка-не се мажат като прасенца за разлика от кучешките купички от които след като се нахрани мопса обикновено придобива грим като на клоун

Публикувано: 15 September 2010 - 01:58 PM

Публикувано: 15 September 2010 - 02:26 PM
radoslava, в 15 September 2010 - 02:03 PM, написа:

Атака е разгеле най накрая някой да светне че е важно как се чувства самото куче, а не какво бил казъл този или онзи

Както няма два еднакви мопса,така и едни и същи килограми при различните екземпляри стоят различно върху структурата на два различни мопса!Важното е добра храна и балансирано движение-златната формула за мопс в перфектна форма!Естествено най важната съставка е любовта към вашия домашен любимец!

Публикувано: 15 September 2010 - 04:33 PM

Руф миличкия ми е на диета около 2 месеца и не сваля, сега когато отминаха жегите правим по- дълги разходки и пак нищо! Все си е 12 кг, ако стане 11 мисля, че ще му е по-леко... Отскоро си има "фитнес инструктурка" Чери- 5 месечна Джак Ръсел... голяма калпазанка и с нея тича бая, но не сваля
Между другото понякога се изморява повече от нормалното, да не пострада от много игра?! Вчера малко се притесних, много тежко дишаше
Публикувано: 16 September 2010 - 09:11 AM
А не знам как усеща ама като разбере че сиренето е извън хладилника, направо полудява. А и един път, както си гонеше птичките на двора (мразим врабчета, гълаби,самолети, а бе всякакви летяши неща), брат ми изкара сиренето от хладилника и не знам как усети ама за 2 се секунди дойде и на 3тата беше вече върху него...
Публикувано: 02 April 2011 - 11:20 AM
нова съм във форума, за това ме извинете, ако не пиша в правилната тема. Искам да попитам някой може ли да даде повече инфо относно това колко трябва да тежи бебе мопсче. Моето мишле Оливър е на почти 4 месеца и тежи 3кг. и 100 гр. Или поне споделете колко тежаха вашите кученца в тази възраст. Ние ядем Роял канин, но грамажа, който пише на опаковката за 4 месечно кученце май му идва много.
Питам, защото Оливър беше много по-малък от останалите кученца когато го осинових и искам да разбера дали вече сме в нормата.
Публикувано: 02 April 2011 - 02:37 PM

За сега от това което си написала поне по мое мнение сте си във норма,но честно казано тук от целия форум познавам един единствен човек който мери гранулата по схема -почти до милиграмче

Направи снимки на малкия и ги качи в галерията да го видим малкия бебо!

Публикувано: 03 April 2011 - 03:54 PM
Публикувано: 03 April 2011 - 04:28 PM
anela, в 02 April 2011 - 09:20 AM, написа:
нова съм във форума, за това ме извинете, ако не пиша в правилната тема. Искам да попитам някой може ли да даде повече инфо относно това колко трябва да тежи бебе мопсче. Моето мишле Оливър е на почти 4 месеца и тежи 3кг. и 100 гр. Или поне споделете колко тежаха вашите кученца в тази възраст. Ние ядем Роял канин, но грамажа, който пише на опаковката за 4 месечно кученце май му идва много.
Питам, защото Оливър беше много по-малък от останалите кученца когато го осинових и искам да разбера дали вече сме в нормата.
Според мен добре изглежда значи храниш правилно,но всеки има свое виждане по въпроса,аз обичам да прехранвам ,което по принцип не добре.Кажи ми как се оправяш в къщи с малкия ,ти си единствена в България с такова бебе,разказвай ни за него ,слагай снимки ,ще се радвам да Ви видя в форума и да се радвам като видя как той става все по хубав.На снимките в фотогалерия изобщо не разбрах че той по различен от другите докато не прочетох.
Публикувано: 03 April 2011 - 04:35 PM
nellidi, в 03 April 2011 - 01:54 PM, написа:
Защо не потърсихте помоща за него в нашия форум,чак сега разбрах за малкия , можах да оттделя някой лев за него,а и нашите момичета тук в форума са много сърцати ,все нещо щахме да съберем.Аз не ровя много из целия форум и наистина не съм знаела за Оливър.Ако сметнахте ,че ние не приемаме такива като него ,грешите ,аз воювам с хората не с кучета и това не война ,а по скоро защита.
Публикувано: 03 April 2011 - 08:46 PM
Публикувано: 05 April 2011 - 08:25 AM

Извинявам се отново, че пълня темата за храненето на Мопс с нашите проблеми, ако е нужно нека мненията ми бъдат преместени в по подходяща....Поздрави на всички и моля, насочете положителните си мисли към нас днес, дано проработи....
Публикувано: 05 April 2011 - 11:32 AM
anela, в 05 April 2011 - 08:25 AM, написа:

Извинявам се отново, че пълня темата за храненето на Мопс с нашите проблеми, ако е нужно нека мненията ми бъдат преместени в по подходяща....Поздрави на всички и моля, насочете положителните си мисли към нас днес, дано проработи....

Публикувано: 05 April 2011 - 12:02 PM

А за храната и аз да споделя.
Бери като бебе също беше слабичка крехкичка (повечето тук я помнят), но след първата годинка си се превърна в добре оформено мопсче.
Публикувано: 07 April 2011 - 07:21 PM
anela, в 05 April 2011 - 06:25 AM, написа:

Ани ,някакви новини, нещо се случи или нямаш време да пишеш.
Публикувано: 07 April 2011 - 08:46 PM