Фотогалерия
Публикувано: 01 December 2008 - 06:19 PM
И аз на свой ред да ви зарадвам с няколко снимчици от неделната ни слънчева разходка ;)
Искрени благодарности на фотографа който снима Гиги,иначе малкия знае как да привлича внимание ;Dот далече видя двама чичковци с гоооолеми неща пред очите си,загледа се как се навеждат а тези странни неща сочат към него и като реши да се прави на мъж и да се защитава стана още по смешно ;D а големите неща в един момент се озоваха на една ръка разтояние от малката му любопитна муцунка ;D :wub:
Искрени благодарности на фотографа който снима Гиги,иначе малкия знае как да привлича внимание ;Dот далече видя двама чичковци с гоооолеми неща пред очите си,загледа се как се навеждат а тези странни неща сочат към него и като реши да се прави на мъж и да се защитава стана още по смешно ;D а големите неща в един момент се озоваха на една ръка разтояние от малката му любопитна муцунка ;D :wub:
Публикувано: 01 December 2008 - 06:44 PM
ЕХ, че е скица този Грег!
Разглеждах снимки от преди няколко месеца от разходката им с Астра и Буда и не можах да повярвам колко по- малък и слаб е бил Грег- почти бебе и колко бързо е станал мъжага B)! Толкова се е променил за нула време! Ще ти пратя снимките, макар че са доста размазани, ама красавците си личат, де.
Разглеждах снимки от преди няколко месеца от разходката им с Астра и Буда и не можах да повярвам колко по- малък и слаб е бил Грег- почти бебе и колко бързо е станал мъжага B)! Толкова се е променил за нула време! Ще ти пратя снимките, макар че са доста размазани, ама красавците си личат, де.
Публикувано: 01 December 2008 - 08:09 PM
Ани,страхотни снимки.Много ми харесаха последните две.То обич то чудо,то целувки.Направо щастие лъха от тях. :wub: :wub: :wub:
Аксел и той е сладък.Личи си,че е спокоен като лорд е. :chaika:
Аксел и той е сладък.Личи си,че е спокоен като лорд е. :chaika:
Публикувано: 01 December 2008 - 10:32 PM
Аксел е страхотен,а снимките са уникални :yahoo:,особено на тази на която е подпрял главица на ръката на любимия си човек :blink:
Ех и аз си мечтая някой ден да мога да седна на компа а Грег вместо да се опитва да го окупира по всякакъв възможен начин да стои спокойно и смирено до мен-ех мечти, мечти!
Ех и аз си мечтая някой ден да мога да седна на компа а Грег вместо да се опитва да го окупира по всякакъв възможен начин да стои спокойно и смирено до мен-ех мечти, мечти!
Публикувано: 02 December 2008 - 08:36 AM
Цитат
Аксел е страхотен,а снимките са уникални :yahoo:,особено на тази на която е подпрял главица на ръката на любимия си човек :blink:
Така като те чета, най-добре ще е да ги разменим двамата, така ние ше си припомним що е то луд мопс, защото и Аксо беше така преди, а ти ще видиш какво те чака скоро - спокоен и уравновесен мопс, хи хи :blink:
Публикувано: 02 December 2008 - 12:46 PM
Цитат
Цитат
Така като те чета, най-добре ще е да ги разменим двамата, така ние ше си припомним що е то луд мопс, защото и Аксо беше така преди, а ти ще видиш какво те чака скоро - спокоен и уравновесен мопс, хи хи :blink:
Еха супер,приемаме предложението на драго сърце :blink:наистина ще си припомните що е туй неуморим мопс ;D.Ние двете с Ева си говорихме един ден как ще си ги разменим двамата за малко, обаче родителското тяло се намеси и каза че ще ни изсели и двете с Еви на палатков лагер ;D :wub:Ама ела да ги видиш двамата като се съберат, батко Буда се превръща в дечко заради малкия а малкия гледа и копира всяко движение,всяка стъпка на бати Буда,става голям купон,а като прибавим и женственото присъствие на Астра просто такава вихрушка те понася че не знаеш после на коя земя си :rolleyes: ;D