Фотогалерия
Публикувано: 16 December 2008 - 11:28 PM
Ейййй леле какви сте хубави всички на снимчиците :yahoo:много ви се радваме :wub: плю,плю да сте живи и здрави и много да му се радвате, а нас да ни радвате с такива хубави и още по хубави снимчици!
Ани-Диляне да не го простодите бебока,носете му пуловерчето с вас за всеки случай,на разходките не го дръжте продължително време на вън-ако времето е топличко няма проблем!Не ми се сърдете ама аз да си кажа ;) :wub:
Ани-Диляне да не го простодите бебока,носете му пуловерчето с вас за всеки случай,на разходките не го дръжте продължително време на вън-ако времето е топличко няма проблем!Не ми се сърдете ама аз да си кажа ;) :wub:
Публикувано: 17 December 2008 - 10:21 PM
Цитат
Цитат
Ето го и моя чернушко Арнолд. :P
лелел ще му изям гънките супер е!!!! много ми харесва.надявам се да се засечем на живо по някоия изложба :->) :P :P
Публикувано: 18 December 2008 - 09:07 AM
Цитат
tova sa malko snimki ot v4era6nata ni rahodka
:yahoo: Страхотен е просто този Ернесто :wub:Голфи си мечтае да го мачка,хапе и търкаля по тракийските паркове.Успех ви желая по ринговете,покажете им кой е в действителност Ернесто.
Поздрави!
Публикувано: 18 December 2008 - 09:38 PM
А ма тоя чешит бил под прекритие и всъщност е малко сладко дундаво мопсче което когато не трябва да играе роли,да се показва на изложби и да изпълнява команди обича много да си играе и да спи но най-много е доволен и щастлив когато е с любимите си хора които го обожават и не могат без него :blink: :wub: :P