Фотогалерия
Публикувано: 31 January 2009 - 10:05 PM
Еееее, моята слабост :palec: Страхотен е този Будаааааа :wub: Ама той става все по-хубав и по-хубав :palec: :wub:! Марге, ама невероятно куче си произвела :->)!!!
Евче, определено си мисля, че трябва да покажеш това съкровище, на световното тази година :palec: :OK:
Евче, определено си мисля, че трябва да покажеш това съкровище, на световното тази година :palec: :OK:
Публикувано: 31 January 2009 - 10:47 PM
Цитат
Еееее, моята слабост :palec: Страхотен е този Будаааааа :wub: Ама той става все по-хубав и по-хубав :palec: :wub:! Марге, ама невероятно куче си произвела :->)!!!
МНОГО БЛАГОДАРИМ! Твоето мнение означава много за мен, наистина! :wub: :wub: Може наистина да вземем да отидем на световното да си пробваме късмета.. :wub:
Публикувано: 31 January 2009 - 11:35 PM
Цитат
МНОГО БЛАГОДАРИМ! Твоето мнение означава много за мен, наистина! Може наистина да вземем да отидем на световното да си пробваме късмета..
Лелееее, аз си мислих, че това за световното вече си го решила, а може би и записала, :kisel: а ти още се чудиш!?! Ама моля те, Буда е много класно куче, изобщо не му се чуди повече, а го записвай :OK:, убедена съм че ще е в челната тройка, а защо не и световен :OK: :palec:!!! Трябва самочуствието ти, да е много по-високо, наистина има защо :samodovolen: :namigam:
Публикувано: 01 February 2009 - 12:27 AM
:wub: :wub: :wub: Много благодаря за подкрепата.. Понякога наистина имам нужда да чуя 2 хубави думи казани от сърце за моята малка, набръчкана любов! StyleBullet, оценявам го!! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 01 February 2009 - 11:00 AM
Ето една пораснала лудетина :P
Публикувано: 01 February 2009 - 11:31 AM
И една т.н. стойчица ! :yahoo:
Публикувано: 01 February 2009 - 01:03 PM
Цитат
:wub: :wub: :wub: Много благодаря за подкрепата.. Понякога наистина имам нужда да чуя 2 хубави думи казани от сърце за моята малка, набръчкана любов! StyleBullet, оценявам го!! :wub: :wub: :wub:
:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub: :wub:- за БУДА
:wub: :wub: :wub:- и за теб ;) :P :wub:
Публикувано: 01 February 2009 - 02:09 PM
Еха супер готинко :yahoo: много готини мопсоляшки снимчици са изпълнили фотогалерията :blink:
Буда е супер сладък под снежинките-само за мачкане ;) :wub:
ДжиДжи верно е пораснала и вече е една истинска дама :wub: а дали е същатата лудетина каквато беше като малка? ;D
Гериии Голфи е станал страхотен :o леле не можах да го позная :rolleyes: ;D ама то така става като не сме се виждали от толкова време :blink: :wub:
Буда е супер сладък под снежинките-само за мачкане ;) :wub:
ДжиДжи верно е пораснала и вече е една истинска дама :wub: а дали е същатата лудетина каквато беше като малка? ;D
Гериии Голфи е станал страхотен :o леле не можах да го позная :rolleyes: ;D ама то така става като не сме се виждали от толкова време :blink: :wub: