Фотогалерия
Публикувано: 05 February 2009 - 03:13 PM
Купи на Джери изложбен повод и го убочавай с него!
Ако имаш нужда от съвети-на среща сме! ;)
Публикувано: 06 February 2009 - 01:01 PM
Цитат
Започваме тренировките, надявам се че ще се справим мисля че само зъбките ще са ни проблемни... А има ли значение какъв цвят трябва да е повода? И не става ли с нагръдник, че свикнахме с тях. (в галерии виждам, че някои мопсове са с нагръдници) :sedni!:
Публикувано: 06 February 2009 - 01:28 PM
Цитат
Цитат
Започваме тренировките, надявам се че ще се справим мисля че само зъбките ще са ни проблемни... А има ли значение какъв цвят трябва да е повода? И не става ли с нагръдник, че свикнахме с тях. (в галерии виждам, че някои мопсове са с нагръдници) :sedni!:
Аттака браво бе-да не чувам приказки за нагръдници :o :--направо забравяй за него-плюс това твоя мопс още расте и се развива-нагръдниците са само за бебенца и за кучета в зряла възраст които вече са се оформили като телослужение-ако пигаш мен нагръдник не ти е нужен-запрати го в най тъмния ъгъл на къщата и го забрави!
Отдавана вече не се толерира-да не кажа че е недопустимо дори и бебетата да влизат в ринга с нагръдник :o :--първо на изложба се ходи за да се покаже колко е красиво кучето и второ колко добре е обучено а повярвай ми ако истипосаш Джери с нагръдник в ринга-което пак ти казвам е недопустимо-ами съдията може по ного начини да реагира-както казах ти водиш кучето си на изложба за да го покажеш на съдията колко е красив и послушен а наличието на нагръдник ще има точно обратния ефект-той е за по лесно управление и навигация на кучовци които се упъват,дърпат и т.н
Да в галерията има много снимки но ако влезеш във Мопсоизложби-няма да видиш нито една снимка на която куче в ринга при оценяване да е с нагръдник ;)-извън него може но не и вътре когато го оценяват!
Аз нагръдника съм го изхвърлила когато Грег беше пале на 5месеца,(и го използвам само и единствено при специални случаи които не смятам за необходимо на този етап да обсъждам! )от тогава той е само на каишка-и противно на всички мнения че видиш ли кучето щяло да се души като е с каишка-глупости-като се дръпне два пъти рязко и като усети че не е приятна емоцията ще видиш че на разходки и до крака ти даже ще върви ;)!
А по повод за показване на зъбките-попитай двете мацки-Ева с Буда и Гергана М с Голфи-нека те споделят как са научили техните кучета на този номер ;)
За изложбата купуваш черен тънък-Изложбен повод-влез във форум-Грууминг и хендлинг-там има инфо за всичко свързано с Транливия изложбен път ;D-там някъде имаше снимки на изложбени поводи-за Джери е подходящ черен или бежов бовод за втория-не съм срещала такъв цвят но ако си намериш ще е добре а ако не то и черния цвят върши работа-стига да е тънък и да е изложбен!
Публикувано: 06 February 2009 - 11:26 PM
Цитат
Възможно е да има и други проблеми, които обаче ще отстранямаваме "в движение". Възможни са прекъсвания.
Публикувано: 09 February 2009 - 04:53 PM
Публикувано: 09 February 2009 - 07:58 PM
много е готин мопса леле че май даже и торбичките за бомбичките са розови :oбрей че глезотия,ох а пинчера миличкия с какъв блейзер са го издокарали ;D
Ей направо ми изпълни душата с тия готини снимки да знаеш :wub: :->)
Нямаш ли снимчица от Сан Марко? :blink:Ако имаш моля те качи ;)-сори че моля за нещо на което няма сниман мопс ама пък за сметка на това е красиво колкото мопс ;) :yahoo:
Публикувано: 10 February 2009 - 08:44 AM
това е така, тъй като сега не ми се снимаха неща, които имам, а и времето беше особено. Заложихме на хапване, пийване на вино де ла каса и култура, разбира се, какво друго.
Публикувано: 10 February 2009 - 01:11 PM
Цитат
това е така, тъй като сега не ми се снимаха неща, които имам, а и времето беше особено. Заложихме на хапване, пийване на вино де ла каса и култура, разбира се, какво друго.
:yahoo: :wub: :yahoo:
Публикувано: 11 February 2009 - 10:30 AM