Фотогалерия
Публикувано: 02 October 2008 - 08:06 PM
шведския национален отбор в действие е новата дрешка на Аксо, за съжаление на всички, които гледат футол. За тези които не гледат ще поясня отново, че шведите, въпреки че са много хубави хора, ни млатят където ни хванат с унизителни резултати от по 4-5 на нула. Надяваме се Аксо да млати също така бг мопските :wub:
Публикувано: 03 October 2008 - 09:36 AM
Цитат
още много снимки на Аксо на; http://www.svetlen.snimka.bg/
Публикувано: 03 October 2008 - 10:48 AM
Ееее, Аксо си е пич, та дрънка! Хайде, чакам да ме зарадвате с хубава новина, че напредвате в развитието си на истински мъж! ;)
А това е Будлъо вчера в Южния парк. Ще има още снимки, но по-късно. B)
А това е Будлъо вчера в Южния парк. Ще има още снимки, но по-късно. B)
Публикувано: 03 October 2008 - 04:11 PM
Цитат
Здравейте и от нас :blink: Моето сладурче се казва William Ziko и ни радва вкъщи едва от 3 дни а вече направо го обожаваме :yahoo:
Аксел снимките ти са много готски мопсито ти е просто супер :->)
Аксел снимките ти са много готски мопсито ти е просто супер :->)
Добре дошли! Разкажете повече за Вашето кученце-откъде го взехте, как се справяте и т.н.
Аксо, я моля те ме светни, как поддържате тази форма и сте толкова слаби? :blink:
Публикувано: 03 October 2008 - 04:25 PM
Ето я и Джиджи почти на годинка! :yahoo: Акси чакаме те :wub: :wub: :wub: с нетърпение !
Публикувано: 03 October 2008 - 05:23 PM
Привет отново от нас :blink:
Willie го взехме от развъдника KIng on a leash и мисля че направихме възможно най-добрия избор ;) Willie е просто невероятен и още като го взехме ни стана ясно че е гледан по възможно най-добрия начин! Свикна много бързо с нас и вкъщи е постоянна забава с него :yahoo: много е послушен и много ама много игрив ;D
п.с. само от разглеждането на форума разбрах че Буда е звездата тук ( ако мога така да се изразя и дано не обидя накой ) голям красавец е ;)
Willie го взехме от развъдника KIng on a leash и мисля че направихме възможно най-добрия избор ;) Willie е просто невероятен и още като го взехме ни стана ясно че е гледан по възможно най-добрия начин! Свикна много бързо с нас и вкъщи е постоянна забава с него :yahoo: много е послушен и много ама много игрив ;D
п.с. само от разглеждането на форума разбрах че Буда е звездата тук ( ако мога така да се изразя и дано не обидя накой ) голям красавец е ;)
Публикувано: 03 October 2008 - 06:37 PM
Хаха, мерси на всички ви за коментарите. Сега, пъро, Аксо го подържаме във форма с качествена храна и много наградки ;), както и здрави тренировки като ходене на мопсогости, където се скапват мопсовците ;D Второ, Буда че е звезда - звезда е, Аксо гледа обаче и се учи на много неща :P, и трето - Джиджи дръж се - другия уикенд сме планирали превземане на парка в Ямбол :yahoo:
Публикувано: 03 October 2008 - 06:51 PM
Добре, де! Моя досега 2 години яде Роял Канин, сега му я смених с Бош, че чух, че била много по-добра (купувам само чували). На него МНОГО му харесва. Ходим през ден в Южния Парк, търчи като луд, през 5 минути му гледам езика да не посинее, така че-стараем се и ние да влезем във форма, макар че и в момента никак не е зле, според мен. Ама Аксо е направо слаб-за това попитах! Няма ли да идвате към София? :blink:
Публикувано: 03 October 2008 - 08:15 PM
Цитат
...Джиджи дръж се - другия уикенд сме планирали превземане на парка в Ямбол :yahoo:
Ха!
Може ли малко повече информация за тези ви планове? :izcherven: (може и в говорилнята)
Нямам си мопс, но живея в Ямбол, а мопска среща в парка определено не е за изпускане ;D
Моята дунда е малко по-голям размер (~15-20кг сегА), та ако ви идва големичка ще се радвам и ако успея само да намина и да понамачкам кучовците ;D