Фотогалерия
Публикувано: 03 November 2008 - 09:22 PM
Цитат
Ооооуууу това ли е красивата дама за която толкова се говори напоследък?
Здравейте и добре дошли :yahoo:как се чуства лейди Доли след Донжуановските ласки на барон Буда?
Здравейте и добре дошли :yahoo:как се чуства лейди Доли след Донжуановските ласки на барон Буда?
^_^ ^_^ ^_^ Аниии, това направо ме разби!! Спукахме се да се смеем!! ^_^ ^_^ ^_^ :wub:
Публикувано: 04 November 2008 - 01:53 PM
Обръщаме се към собственичката на лейди Доли-[color=red]Наложена ви есанкция за укриване и непредоставяне на веществени доказателства по повод разследването на случая с кодово име-Красивата лейди Доли.
Моля лицата свързани с въпросната укриваща се личност да предоставят всички доказателства за нейното съществуване подплатени с много снимков материал![color=red]
Наложените санкции влизат в сила незабавно,а те са както следва:
-Мярка за откллонение към правилната посока за прикачване на снимки!
При повторно непредоставяне на веществени доказателства и укриване на улики по разследването ще бъдете наказани и призовани да се явите на Мопсочовешка среща в София! ;D
Моля лицата свързани с въпросната укриваща се личност да предоставят всички доказателства за нейното съществуване подплатени с много снимков материал![color=red]
Наложените санкции влизат в сила незабавно,а те са както следва:
-Мярка за откллонение към правилната посока за прикачване на снимки!
При повторно непредоставяне на веществени доказателства и укриване на улики по разследването ще бъдете наказани и призовани да се явите на Мопсочовешка среща в София! ;D
Публикувано: 04 November 2008 - 02:19 PM
Цитат
Цитат
Цунки по муцунки от Джани за Долиии!! :wub:
Ох много ми е любима тази снимка! Невероятен е Буда на нея! :wub: :wub: :wub: :->)
На мен също ми е любима! :wub: Уникален е на нея! Само трябва и българския химн да свири ииии... :->) :->)