Фотогалерия
Публикувано: 14 July 2009 - 12:21 PM
Еееех приятели Благодаря ви от сърце
за милите думи
а двамата малки щурковци ви Благодарят най-много
и ви пращат хиляди морски целувчици
Значи да се успокоя малко че задапаратното устройство не е чак толкова отчайващо "калпаво"
Не знам как реагират другите мопсчета на морето ама като ги заведох мойте на плажа Грег ме гледаше уникално възмутен-как мога да го карам да върви по пясъка и взе да си повдига смешно лапите(пясъка не бе горещ)аз ги заведох само веднъж но като видях че изобщо не щат да газят ни във водата нито пък да тичат по пясъка и се отказах ,май си приличат на собственичката-много им беше приятно да седят на крайбрежната уличка и да съзерцават морето заедно с мен
Ахахах Синеочке ти не знаеш какви компромати съм снимала имам цяла серия с чишкащи и ачкащи мопсоляги ама те са убийствено смешни та чак и вредни за здравето

Значи да се успокоя малко че задапаратното устройство не е чак толкова отчайващо "калпаво"

Не знам как реагират другите мопсчета на морето ама като ги заведох мойте на плажа Грег ме гледаше уникално възмутен-как мога да го карам да върви по пясъка и взе да си повдига смешно лапите(пясъка не бе горещ)аз ги заведох само веднъж но като видях че изобщо не щат да газят ни във водата нито пък да тичат по пясъка и се отказах ,май си приличат на собственичката-много им беше приятно да седят на крайбрежната уличка и да съзерцават морето заедно с мен

Ахахах Синеочке ти не знаеш какви компромати съм снимала имам цяла серия с чишкащи и ачкащи мопсоляги ама те са убийствено смешни та чак и вредни за здравето

Публикувано: 14 July 2009 - 03:44 PM
Ние с Джери само един път отидохме на плажа поради няколко причини. Морето му се стори доста чиста, че започна да пие вода от него. Подскачаше на пясъка, беше като скакалец-гигант. Имаше доста големи кучета по размер и много бързо бягаха, пък нашия малък дебелак с това дупе доста тръдно бягаше след тях и то на пясъка. Бягаше бягаше и подскачаше.
А и няколко пъти си свършихме работата, след като една баба дойде и ни се развика, това да не би да е било кучешка тоалетна и след това търсихме 2 часа торбичка, да оберем пясъка, където Джери се беше изпишкал.
А аз имам цяла папка с такива пози.

А аз имам цяла папка с такива пози.

Публикувано: 14 July 2009 - 04:12 PM
Айки много обича да бяга на пясъка,просто откача,но сега когато е топло не го водя за да не хване гъбички.Веднъж беше такава радост,че даже го зяля една вълна.Аз доста се изплаших,защото морето беше доста бурно а и си беше още студено.Помислих си че водата ще го дръпне,но слава богу дивака илезе невредим.После как съм го гонила да си го прибера
Това му беше последния път.Когато захладнее ще си помисля дали да го оставя да се радва на любимото си море и най-вече любимия си пясък.Но така е морските чеда са свикнали с "голямата вода" и много я обичат

Публикувано: 15 July 2009 - 06:22 PM
Ето ни и нас на първа разходка.Интересното беше,че Арчи не се смути от нищо и си се въргаля в тревата,все едно там е живал винаги.Нито стълби,нито тротоари го спряха.Но разбира се,нищо не свърши навън,а веднага след като влязохме вкъщи,но това все пак беше първи опит-простено му е

Публикувано: 16 July 2009 - 04:53 PM
Оооооооо,Буда е на море?Много е готин.
Дали вече е влезнал в морето?Гледам Марк и Ернесто също са на почивка и тая костенурка как я гледат учудено.Красавци!

Публикувано: 16 July 2009 - 07:48 PM
буда и нерон са ми класика - спор няма, разбира се като изключа от това число родителите на аксо баксо. но титлата най-големия на буда ако гледаме килца може и да му я отнемем скоро - добре се движим - 11 и 100. ама е като културист, и е супер благороден към по-дребните)))
Публикувано: 16 July 2009 - 09:59 PM
Ето го батко Аксел и мравката Арчибал на първа,и надявам се не последна разходка заедно.Жалко,че времето се развали,иначе щеше да има повече снимки.Сега Арчи тренира вкъщи,за да може да настигне батко си