Фотогалерия
Публикувано: 16 January 2010 - 08:31 PM
Еееееееееее браво.Супер снимки. Двамата Марк и Ернесто са просто чудесни,а младежите до тях също.
Поздрави.Красиви сте.Благодаря за снимките.
Чакаме ви на следващите изложби.

Публикувано: 26 January 2010 - 11:10 AM
Публикувано: 26 January 2010 - 04:50 PM
Диляне страхотни снимки!Марк е мммммммммммммммммммммм жесток
Ернесто много кротък нещо ми се вижда-красавец си е той
---------------------------------------------------------------------------------------------
Абе Пете я сега си признай каква захранка използвате при заснемането на пироетите
-сладурка!

Ернесто много кротък нещо ми се вижда-красавец си е той

---------------------------------------------------------------------------------------------
Абе Пете я сега си признай каква захранка използвате при заснемането на пироетите

Публикувано: 27 January 2010 - 01:31 PM
Е добре, и ние ще се включим в зимния снимков материал. Ето ни на снега, който Арчи въобще не хареса да стъпва върху него, но пък за ядене и близане се оказа мнооого вкусен. Голяма зарибявка
И на последната снимка блажено поспиваме до радиатора на топло. (Може би чакаше Дядо Коледa, но така и не го дочака)

Публикувано: 27 January 2010 - 09:30 PM
Оохооо Арчи колко голям е станал,браво на момчето!Тез дечурлига колко бързо пораснаха
Снимката в близък план е страхотна!
Ама много скромно го давате всички,я малко по ларж ако обичате и качвайте снимки колкото можете повече без да се замисляте!

Снимката в близък план е страхотна!
Ама много скромно го давате всички,я малко по ларж ако обичате и качвайте снимки колкото можете повече без да се замисляте!
Публикувано: 27 January 2010 - 09:44 PM
Публикувано: 28 January 2010 - 11:47 AM
За другите не знам ама аз тоз вид натрапване най много го обичам!
Какво по хубаво от това да се радва човек на готини снимки с любимата му порода мопс?По хубаво от това здраве му кажи!

................................................................................
......................................................
Пете гледам аз много модерни го раздавате,в тон сте със световните тенденции,а и на девойката този светло син цвят направо й тича!
Я сега кажи това предпазна мярка спрямо студа ли е или предпазна мярка срещу водопада от постояни косми които се стелят на всякъде и от тях отърване няма
-гледам по диваните кувертите са същия цвят като цвета на малката сладурка
и ние у дома сме се ъбгрейднали навсякъде що може със същата гама -цвят екрю
Какво по хубаво от това да се радва човек на готини снимки с любимата му порода мопс?По хубаво от това здраве му кажи!

................................................................................
......................................................
Пете гледам аз много модерни го раздавате,в тон сте със световните тенденции,а и на девойката този светло син цвят направо й тича!

Я сега кажи това предпазна мярка спрямо студа ли е или предпазна мярка срещу водопада от постояни косми които се стелят на всякъде и от тях отърване няма

Публикувано: 28 January 2010 - 05:59 PM
А така Ани, тъкмо щях да ти правя забележка, че само подканяш за снимки, а ти си ги криеш тези симпатяги у вас, само ти да си ги гледаш
я ги виж какви са хубавички двамцата, не си ли ги ъпгрейднала и тях със хубави зимни премени, като сладураната Ида? Виждам, че и на тях им се услажда снегът, ама не им ли замръзват дупарите. И за да не е спам цялата работа ще пусна и аз една снимка

и не си мислете, че сме си мечтали за женско куче, и се опитваме да направим Арчи момиченце с тези перли
имахме малък домашен експеримент за готина фотосесия, ама то с такова диване...само размазани станаха

и не си мислете, че сме си мечтали за женско куче, и се опитваме да направим Арчи момиченце с тези перли