Фотогалерия
Публикувано: 06 March 2010 - 01:05 AM

Много е сладък лъки.

Да ви радва и слуша много.

www.fashion.mops-bg.com
Публикувано: 10 March 2010 - 12:04 PM

Публикувано: 15 March 2010 - 12:42 PM

Абе Вили ти да не се опитваш малкия Арчи на балет да го учиш и то класически

Миленка моите адмирации отностно Лъки,като знам каква малка въшчица беше а и ти го бяха продали с пълен комплект от вируси и болести,ти се пребори с всичко в името на обичта си към това малко приятелче и както се вижда резултатите не закъсняха,пораснало е момчето и се е превърнало голям и силен мъжага-с красива мартеничка!

Ради вие морския вълк на разходка да подиша йодни пари ли сте го водили

Светле с тая снимка от лятото няма да мине номера

Ехоооооооо сега се сетих че май щяхте да си правите морска среща-от Бургас и региона,ама нещо ние не разбрахме и не видяхме,стига сте си крили снимките ами "турете" че вече съвсем почваме да се излагаме!
Ехооооооооооооооооооооооооо развъдчиците знаем че сте заети с денонощното дундуркане на бебчовци ама намерете 5минути време па направете някоя снимчица,па после я качете да се порадваме и ние!
Много ми е мъчно че никой не се сеща за галерийката-стига сте си ги крили тез малки сбръчканячета аз толко се радвам на тия извънземни същества!
Публикувано: 16 March 2010 - 02:25 PM
На мопсосрешата е отишла само Бетито (със сладура Айо). Ние си мислехме, че никой няма да отиде, поради студа и че в морската градина духа ураганен вятър, се отказахме.
Публикувано: 16 March 2010 - 04:24 PM

продукт номер едно-свободно време
продукт номер две-наличието на мопс-ако нямате такъв, това не е пречка да се порадвате на чуждите-тамън ще ви се запали главата от желание да си имате собствен

продукт номер три-желание за среща и обмен на полезна информация!
продукт номер четири-много положително настроение!
като гарнитура аз лично ви препоръчвам и щипка-снимки-за доовкусяване на този кулинарен мопсов шедьовър!
О забравих да спомена името на рецептата-"мопсово стадо"
Ммммммммм че вкусно!

Публикувано: 16 March 2010 - 09:43 PM

Публикувано: 17 March 2010 - 12:18 AM

И е качил и маса-браво Спагетке справяш се отлично с отглеждането на твоето любимо мопси

Ама пак го раздавате твърде пестеливо откъм снимчици я качете още та да им се нарадваме както подобава!
А за срещата в събота пишете и в темата за срещи-че там в Бургас сте цял взвод вече,съберете се всички съфорумци и направете мнооого снимчици-плииииииииииииййййййййййз-ама да не забравите после да ги качите че пак ще подновяваме санкциите

Публикувано: 18 March 2010 - 11:56 AM

Светле Ахил е страхотен и така като гледам и послушен малееее кученце мечта!

Ей Светле с това мойто слабо сърце искаш да ме довършиш

Маргиииииии видях аз едно готино мъниче та даже за малко да го объркам с плюшена играчка-но зоркият ми поглед разпозна малката душица измежду големите играчки,я не го крий ами качи снимчицата и другите да му се порадват

Айде като сте почнали направо ни довършете и размажете с готини сничицииииииииии

Публикувано: 18 March 2010 - 12:27 PM
Две от снимките са до масата защото това е обичайното място на което може да бъде намерена, седяща и просеща нещичко от масата.
П.П. Сори за безпорядъка едното е след Нова година а другото и аз не знам вече :)
Публикувано: 18 March 2010 - 01:36 PM

Седи и чака Арчи да и дойде на гости

Още не е на диета. Межете я харесват така

Публикувано: 18 March 2010 - 09:09 PM
А Берта да чака още малко, и Арчи няма търпение да й отиде на гости.

Публикувано: 25 March 2010 - 01:14 PM

Малко пролетно настроение