Не ми се иска да разводняваме темата ама това е адски повърхностно!!! Какво значение има че е сляпо?! Той се е родил сляп не е станал в последствие такъв. За него даже ще е по-лесно да свикне, защото ще опзнава света слушайки, подушвайки го. Има толкова много слепи кучета. Да вярно, че повечето от тях са станали такива с възрастта, но това че ние ходата не можем да се справим със страховете си не означава, че трябва да елиминираме всяко живо същество, което представлява нашите страхове. Писна ми от идиоти който евтанизират всичко що е извън шаблона за 'нормалност".
Помня колко много хора искаха да го осиновят ... само защото е мопс, без да си правят сметка, че това мило създание има нужда от най-добрите грижи...
Ани, пожелавам ти напук на хорското мнение Оливър да се превърне в прекрасен мопс (а той вече видимо става такъв) и да се справя по-добре от всеки друг. А ако му е писано да прогледне и да се справите с болеста той наистина ще е най-щастливото куче. Пожелавам ви го най-искренно!
Не знам до колко могат да ти помогнат но тук има доста мопсчета с подобни проблеми и мисля че хората ще се отзоват и ще ти дадат съвети за какво да внимаваш и т.н.
http://www.facebook....id=118669469421