Фотогалерия
Публикувано: 28 July 2011 - 10:17 AM
Супер снимки. Голяма забава пада при вас 
Айде за да не е спам да сложа и аз една две картинки.

Айде за да не е спам да сложа и аз една две картинки.
Публикувано: 31 July 2011 - 06:24 PM
Здравейте, ние сме семейство Върбанови от Русе. От три седмици си имаме мопска - Флоренца мд фон Баскервил или както ние си я наричаме Берта. Много е сладка и послушна. От два дни вече излизаме на разходка и е много щастлива. Представяме ви я на снимка.

Публикувано: 01 August 2011 - 10:23 AM
Berta Berurie, в 31 July 2011 - 06:24 PM, написа:
Здравейте, ние сме семейство Върбанови от Русе. От три седмици си имаме мопска - Флоренца мд фон Баскервил или както ние си я наричаме Берта. Много е сладка и послушна. От два дни вече излизаме на разходка и е много щастлива. Представяме ви я на снимка. 

Добре дошли и при нас във форума.Радвам се,че сте щастливи с малката красавица.Дълги години да ви радва.

Публикувано: 01 August 2011 - 08:48 PM
Berta Berurie, в 31 July 2011 - 04:24 PM, написа:

Пожелавам Ви много щастливи години заедно и добре дошли с Вашата красавица при нас!

Публикувано: 11 October 2011 - 06:33 PM
Айде малко да съживим форума.
Снимките са от едно страхотно местенце, на което ни позволиха да вземем и Бери
Снимките са от едно страхотно местенце, на което ни позволиха да вземем и Бери

Публикувано: 08 November 2011 - 09:02 PM
Ейй тоя форум бая окуця,Анито не пише и вече никой не пише.
Толкова ли няма собственица на мопс,нови и стари.
Хайде активизирайте се сложете някоя снимка коментар де да знам срамно е да нямаме публикация 2 седмици
Преди беше толкова весело а сега.........
Толкова ли няма собственица на мопс,нови и стари.
Хайде активизирайте се сложете някоя снимка коментар де да знам срамно е да нямаме публикация 2 седмици

Преди беше толкова весело а сега.........