Говорилня
Публикувано: 03 June 2008 - 07:06 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 04 June 2008 - 07:16 AM
Публикувано: 04 June 2008 - 08:31 AM
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Цитат
Да, така като гледам твоята ценностна система не съвпада с никой от форума, затова защо не си влагаш амбициите в кучето спокойно у вас?
не, не, нещо бъркаш :huh:аз никога не съм водил моя мопс на изложба, това лято смятам да го заведа в албена, ела и се забавлявай и ти ако искаш. но така като те гледам как яростно "скачаш", освен да ми приличаш на "болно амбициозно мамче" на мопс, на друго не ми докарваш.
Ако ме каниш в Крит да взема да си отменя почивката в Санторини? Да ти кажа, острова съм го обикалял и няма кой знае какво освен един Кносос, ама и той е малко измислен, плюс това нямат и хубави плажове, но предполагам, че е и на твои разноски, щом каниш. А като разбереш, че не съм татенце, ами и много строен младеж мисля, че няма повече да те вълнуват стандартите на породите.
Публикувано: 04 June 2008 - 10:00 AM
[/quote]
Ама недей така Axel mops , ще вземе жената да се развълнува пък от теб!
Абе ДЖУДИ,така и така като гледам с никой не се спогаждаш,що не вземеш да четеш само,и стига си цитирала!

●٠·˙´¯` Mорска Мопска Mацка ´¯`˙·٠●
Публикувано: 04 June 2008 - 10:31 AM
А Буда ще става татко, живот и здраве към 15-ти този месец.. :yahoo: Стискайте палци! :wub:
П.П. Аксо, не знам за теб, ама мен обръщението "ТАТЕНЦЕ" много ме радва! :wub: :wub: :wub:
Публикувано: 04 June 2008 - 10:41 AM
ще си вземете ли едно бебе за вас? :)
много е забавно с повече мопсове вкъщи, но ако има повече пространство, че много играят :yahoo:
ще чакаме снимки на поколението на Буда и стискаме палци всичко да е наред.
колкото до тая драма по-нагоре, която така и не ми стана ясна, хехехе, имам само един коментар към девойката набор 97 - Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже..... въх ;D ;D ;D
Публикувано: 04 June 2008 - 01:44 PM
Цитат
Може би управата на клуб "Мопс" трябва да се замисли над това и да им пише за този казус :)
На колкото разбрах от главната страница на Вашия сайт и вие вече имате клуб.Нека управата на Вашия клуб и решава този казус. ;D
Публикувано: 04 June 2008 - 03:11 PM
Цитат
За разлика от тези които купуват от зооборси и магазини кучета ,хората които купуват от нас Мопсчета ,ги купуват с доказан произход, и не се чудят и надали се смятат за измамени.Тая твоя параноя с измами и къкво ли не ,не важи за кучета с родословия.Някой да ти е искал приятелски съвет? :oКато станете членове на някоя Международна организация тогава ще променяте нещо ,ако някой ви го позволи.Като не разбирате как стават някои неща не пишете. ;D
Публикувано: 04 June 2008 - 03:20 PM
Цитат
Цитат
За разлика от тези които купуват от зооборси и магазини кучета ,хората които купуват от нас Мопсчета ,ги купуват с доказан произход, и не се чудят и надали се смятат за измамени.Тая твоя параноя с измами и къкво ли не ,не важи за кучета с родословия.Някой да ти е искал приятелски съвет? :oКато станете членове на някоя Международна организация тогава ще променяте нещо ,ако някой ви го позволи.Като не разбирате как стават някои неща не пишете. ;D
Покажи ми и докажи ми ,че на Световно или Европейско в ринга влезе мопс мъжки до 8 кила и спечелил. ;D;D
Публикувано: 04 June 2008 - 03:30 PM
Цитат
Цитат
Аз не съм казал вие да промените нещо, казах да им предложите да променят стандарта, за да не възникват спорове, като този за килограмите, защото мисля, че е повече от ясно, че много рядко има някой мопс (мъжки) който в зряла възраст тежи под 10 кг :) то е ясно че на такива организации не може да им се казва както да правят, но пък може да им се дават идеи :)
Правилно, сега като Ви приемат в някоя Международна организация ,ще дадете предложение ,а ние ще видиме как някой ще ви изслуша. ;D ;D ;DЩе падна от смях!
Публикувано: 04 June 2008 - 03:49 PM
Цитат
Всека организация си има свои функции и си върши работа. :blink:
Има доста по големи клубове в чужбина от нас и да не би някой нещо променил? ;)
Така си е и така ще караме занапред.
Публикувано: 04 June 2008 - 03:52 PM
Да Светле и аз не съм виждала мъжки Мопс който да се е вместил в 8кг,даже бих ви предложила ако някой се интересува може да види екземплярите от таз годишната изложба на Уестминстърското киноложко дружество на ринга не присъстваше-до колкото видях на записа-нито един Мопс който да е 8кг!
Публикувано: 04 June 2008 - 04:00 PM
Цитат
Цитат
Не е нужно да ги теглиш толкова са набити ниски и квадратни че кантар не ти трябва-влез в сайта на Уестминстер кенел и виж!
При него всичко което ние казваме е не е така.Не си ли разбрала защо той пише тук? Той си има други цели. ;D